Saçları Jöleli Başkana...
Reklam
Salih Erkek

Salih Erkek

Salih Erkekle Erkekçe

Saçları Jöleli Başkana...

03 Mayıs 2016 - 11:57

Karşıyaka'nın saçları jöleli başkanını defalarca kaleme aldı, göreve geldiği ilk senede halkın içinde olmasına, vatandaşa temas etmesine karşı kendisini tebrik ettim; sonrasında ne olduysa 180 derece dönüş yaptı ve o günden beri eleştirilerimi yöneltmeye devam ediyorum...

Tabii ki bunları kendim için değil Karşıyaka halkı için yapıyorum.

Ne demişler, eleştiri doğruyu buldurur...

Sayın başkanın göreve nasıl geldiği herkesin malumu.

Aday adayı olduğu Konak ilçesinde Aziz Kocaoğlu'nun müdahalesi yüzünden aday gösterilmedi.

Gerçi Aziz Kocaoğlu müdahale etmese bile aday gösterileceği kesin değildi; CHP'nin Konak ilçesinde birbirinden özverili adayları mevcuttu.

Ancak Aziz Kocaoğlu'nun müdahalesi üzerine, Hüseyin Mutlu Akpınar'ın çantasını taşıdığı Adnan Keskin dönemin genel başkan yardımcısıydı ve Hüseyin Mutlu Akpınar'a Karşıyaka ilçesini hediye etti. (Çanta taşıma meselesine kimse polemik yapmasın, inanmayan var ise Karabağlar'daki okul ziyaretinden kalan fotoğraf karelerini sergileyebilirim...)

Karşıyaka halkının duruşu belli, CHP'den kim aday olursa olsun açık ara farkla seçimi kazanacağı aşikar. Çünkü Karşıyaka halkı ne CHP'ye ne CHP'nin adayına oy vermiyor; onlar Atatürk'ün partisine sahip çıkmaya devam ediyor.

Bu anlamda kimse saçlarını jöleleyip yeni kıyafetlerini giyerek, yazılı ve görsel medyaya çıkıp ben rekor oy aldım gibi laflar etmesin bilmem anlatabildim mi?

SOKAKLAR PİSLİK İÇİNDE, ÇARŞININ HALİ İÇLER ACISI...

Resimde yer alan görüntüye bakınca saçları jöleli başkan Hüseyin Beyin iyi bir belediye başkanı olmadığını anlayabiliriz. Defalarca yazdım, resim karelerini kamuoyuyla paylaştım ama Hüseyin bey duyarsız kalıyor.
Kendisine nacizane tavsiyem, zamanında kendisinin birilerine yaptığı gibi şimdilerde kendisine yalakalık yapanları etrafından uzaklaştır, başkanlığa geldiğin ilk 6 aylık süredeki gibi ol, mütevazi tavırlar takın, ne oldum delisi olma, zevkü sefadan vazgeç, hiç hoş duyumlar almıyorum, eğer kendini düzeltmez isen aldığı duyumları fotoğraf kareleriyle birlikte kamuoyuyla paylaşacağım.
Ümit ederim ki aklını başına alırsın, söylediklerim bir kulağından girip diğer kulağından çıkmaz...

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için...

YORUMLAR

  • 0 Yorum