Samimi Başbakan!
Reklam
Salih Erkek

Salih Erkek

Salih Erkekle Erkekçe

Samimi Başbakan!

05 Mayıs 2015 - 15:34

Değerli okurlarım, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun daveti üzerine İzmir Mardinliler Vakfı heyeti olarak Ankara’ya gittik ve Başbakanlık konutunda yaklaşık 1,5 saat Sayın Başbakan ile birlikte istişare etme fırsatı yakaladık.

Sağolsun bizleri karşıladı ve her birimizle ayrı ayrı samimi sohbetler yaptı. Gözlemlediğim kadarıyla samimi, saygın, güler yüzlü ve güven veren bir şahsiyet kendisi. Türkiye’nin geleceği için de emek harcayan birisi…

Sayın Başbakan ziyaretimizde bizler aracılığıyla İzmirlilere mesaj gönderdi “Türkiye’nin istikrarlı büyümesinin devam etmesi için İzmir’de yaşayan vatandaşlarımızın oylarına talibiz. İzmir için özenle çalışacak isimleri aday gösterdik, Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu’nu da İzmir’de görevlendirdik. İzmir’e en büyük hizmetleri yine biz yapacağız” dedi.

Sohbetimiz esnasında 24 Mayıs tarihinde İzmir’e gelecek olan Sayın Başbakanımızı tarihi bölgemiz olan Kadifekale’ye ve müsait olduklarında yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiğim Yenigün TV’de yayınlanan Erkekçe programıma davet ettim. Seve seve geleceğim, ayrıca İzmir’deki sivil toplum kuruluşu başkanlarıyla da bir araya geleceğiz, Başbakanlık ofisinin açılışını da hep birlikte yapacağız cevabını almak bizleri ayrıca mutlu etti.

Eğer Sayın Başbakan Kadifekale’ye gelirse kendilerini başkanlığını yaptığım Kadifekale Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği’nde ağırlayacağız, Kadifekale’den Agora’ya yapılmasını istediğimiz teleferik projesiyle ilgili bilgi aktaracağız. İnancım odur ki Sayın Başbakan Kadifekale’nin eşsiz manzarası ve tarihi karşısında isteğimizde ne kadar haklı olduğumuzu fark edecek, projeyi bir an evvel hayata geçirecektir.

Bizler şu anda heyecan içerisinde Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun İzmir’e gelmesini, Kadifekale’den vereceği mesajlarla da İzmir’deki yerel yönetimi utandırmasını bekliyoruz…

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için…

YORUMLAR

  • 0 Yorum