Triyanda Evleri
Reklam
Salih Erkek

Salih Erkek

Salih Erkekle Erkekçe

Triyanda Evleri

20 Mayıs 2014 - 18:06

Geçtiğimiz günlerde çok değerli dostum, EGESEL İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Şahin'in Torbalı Ayrancılar'da yaşama geçirdiği Triyanda Evleri'nin basın lansmanına katıldım. Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'ın, Ege Beta Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer'in, İZTO Başkanvekili Akın Kazançoğlu'nun, yerel ve ulusal basın temsilcilerinin, banka müdürleriyle iş adamlarının bir araya geldiği toplantıda Sayın Şahin'in heyecanı ve yaşadığı haklı gururu gözlerinden okunuyordu.

Her misafirini kapıda karşılayarak sohbet eden Hüseyin Şahin, toplantıya birlikte iştirak ettiğim Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'ı ve beni kapıda karşıladı, tebriğimizi kabul etti. Ayaküstü sohbetten sonra toplantı salonuna geçtik ve oradaki dostlarla da selamlaşarak yerlerimize oturduk.

Toplantı başladı, sevgili Hüseyin Şahin kürsüye geldi. Her zamanki gibi şık kıyafeti ve nazik tavırlarıyla davetlilerini ilk etapta büyüledi. Sözlerine, davetli misafirlerine tekrar hoşgeldiniz diyerek başladı. Kürsü selamlamasından sonra sinevizyonlu gösteri yaparak basın temsilcilerine ve diğer konuklarına brifing verdi. Yaptığı bilgilendirme konuşmasını sizlere kendi ağzından özetlemek istiyorum...

"1995 yılından bu yana hizmet veren Egesel İnşaat olarak konut, mesken ve taşınmaz mülkler konusunda başarılı bir çok projenin altına imza attık. Projelerimizi, sağlam alt yapı, ekonomik güç, zengin teknik kadro ile bütünleştirdik, kendi bünyesinde ender iç mimarı bulunan firmamızda, inşaat mühendisi, mimar ve iç mimarlarımızın uyumlu çalışmalarıyla mükemmel işler başardık. Yaptığımız işlerde, prensiplerimizden hiçbir zaman ödün vermedik, üstün kalite anlayışımızı ve güvenilirliğimizi her daim ilk planda tuttuk. Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini tespit ederek onlara değer katacak yaşam alanları yarattık, satışta ve satış sonrasında tüketici haklarını koruyarak müşteri memnuniyetini önemsedik. Ve üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen binalarımızda oluşan aksaklıkları halen daha kendi bünyemizden karşılıyoruz. Bu anlayışımız sayesinde İzmir'de pek çok kişiyi konut sahibi yaparak mutlu yaşamalarına katkı koyduk. Yıllardır bu sektördeydik ancak kendimizi basın önüne fazla çıkarmadık; çünkü doğru zamanı bekledik. Şimdi ise her konuda, maddi ve manevi olarak hiçbir acabamız olmadığından, Egesel İnşaat'ı İzmir'in geleceği olarak gördüğümüzden sizlerin önündeyiz... "

Sayın Hüseyin Şahin'in konuşmasının bir kısmını sizlere özetledim. Şimdi Torbalı Ayrancılar'da yaşama geçirdiği Triyanda Evleri'nden bahsetmek istiyorum. Sizlerinde bildiği üzere Torbalı, özellikle de Ayrancılar hızla gelişiyor, değerleniyor. İzban Pancar metro durağına 4, havaalanına 14 dakika mesafede olan Triyanda Evleri bölgede sadece bir ev değil eksiksiz bir yaşam alanı üreten ilk proje olma özelliğiyle ön plana çıkıyor. 16 blok 317 konuttan oluşan projenin inşası hızla devam ediyor. 30 ayda teslim edilecek olan proje toplam 30 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Triyanda Evleri; 22.000 m2 klimatik havuzlarla desteklenmiş yeşil alanları, yetişkin ve çocuk havuzları, çocuk oyun alanları, fitness salonları, basketbol sahası, açık hava sineması, 7/24 güvenlik ve profesyonel site yönetimi gibi ayrıcalıklarla konut sahiplerine her türlü sosyal ve günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir yaşam sunuyor. Özellikle, engellilerin daireleri dışında başkalarının yardımına ihtiyaç kalmadan gezebilecekleri sistemlere ek olarak talep edilen dairelerde engellilere yönelik çözümler de sunuluyor.

Ayrıca, konutlar vade farksız ve 30 aya varan kredi olanaklarıyla satışa çıkarılacak. Sayın Şahin'in bir başka başarısı ise 2+1 ve 3+1 olarak satışa sunacağı 317 konut maliyetinin yüzde 50'lik kısmını şirketinin öz kaynaklarından karşılamasıdır. Yani bu güç sayesinde, yaptıkları projeler için verdikleri teslim tarihini asla aksatmıyorlar; hatta gününden önce teslim dahi yapıyorlar. Günümüzde insan odaklı inşaat işleri pek yapılmaz durumda. Hüseyin Şahin ise firmasıyla yaptığı işlerde müşteri memnuniyetini esas alıyor ve kazanıyor.

Ben de bir yurdum insanı olarak, insan odaklı yaptığı başarılı işlerden dolayı Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Şahin'i ve tüm ekibini cani gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Yolu açık olsun...

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için...

YORUMLAR

  • 0 Yorum