Türkiye Tek Vücut
Reklam
Salih Erkek

Salih Erkek

Salih Erkekle Erkekçe

Türkiye Tek Vücut

02 Ağustos 2016 - 20:52

Bir musubet bin nasihattan iyidir derler ya, Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan yurttaşlar olarak son zamanlarda bu sözü daha iyi anladık...
FETÖ'nün yurdumuzu ele geçirmek için bir takım çakallarla işbirliği yapması ve 15 Temmuz gecesi darbe kalkışmasında bulunması ile yurdumuz üzerine sabahın ilk ışıklarına kadar kabus çökmüştü.

Ancak biz millet olarak korkmadık; darbeye karşı yurt genelinde tek vücut olmayı başardık.

Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Göçmen'i, Arnavut'u, Müslümanı, Gayri Müslimi, CHP'lisi, MHP'lisi, AK Partilisi, aklı selim herkes bayraklarını aldı, günlerdir ülkesini koruyor, demokrasiyi savunuyor.

Sağcısı, solcusu, milli görüşçüsü, darbeye kalkışıldığı gece meydanlara indi, özellikle İstanbul ve Ankara'daki vatandaşlarımız canları pahasına savunma yaptı.

Bu uğurda yüzlerce vatandaşımız hainler tarafından vurulup şehit düştü, binlercesi gazi oldu.

Ne mutlu bize ki söz konusu vatan olduğu zaman canımızı düşünmeden ülkemizi savunuyoruz.
Kalkışma akşamı bazıları avuçlarını ovuştururken merhum Atamız Mustafa Kemal Atatürk'ten sonra benimsediğim tek dünya lideri, korkusuz insan Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın dar imkanlar içinde cep telefonu aracılığıyla yaptığı çağrıyla meydanlara inen millet ikinci kurtuluş savaşını verdi bu ülkede.

Şahsım olarak ben de darbe kalkışmasının ilk anında sosyal medya sayfamda takipçilerimi bilgilendirmeye başladım, Cumhurbaşkanımızın çağrısını bekledim. Meydanlara inin demesiyle de tüm takipçilerimi ve akrabalarımı Konak Meydanı'nda buluşmaya davet ettim, oğlum Yusuf Erkek ile birlikte yola koyuldum.

Ve tüm dünya bir kez daha gördü ki Türkiye'de "söz konusu vatan olunca gerisi teferruhat oluyor", ülkede yaşayan zıt kutuplar bile bir anda yek vücut olabiliyor.

Artık onlarda ülkemiz üzerinde yaptıkları planların boşa çıkacağını anlamıştır.

Bu anlamda yurdunu savunan tüm yurttaşlara teşekkür ediyor, şehit olanlara Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.

Cumhurbaşkanı'mızın Çağrısı Çok Güzel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, 7 Ağustos'ta Yenikapı'da düzenlenecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne katılmaları yönünde davette bulundu. Bu davet sadece misafirlik içermiyor, tüm yurttaşların ev sahibi olacağı mitingde parti genel başkanları da platformda konuşmacı olacak. Ayrıca geçmişteki söz dalaşları sonrası parti genel başkanlarına dava açan Cumhurbaşkanı yumuşayan siyaset ortamından dolayı bu davaları geri çekti. Güzel günler yaşıyoruz, darbe belasını def ettik, FETÖ grupları devlet kademelerinde temizleniyor. Daha da güzel günler görmek dileğiyle...

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için...

YORUMLAR

  • 0 Yorum