Yetti Yüreklerin Yandığı!
Reklam
Salih Erkek

Salih Erkek

Salih Erkekle Erkekçe

Yetti Yüreklerin Yandığı!

08 Eylül 2015 - 17:44

PKK terör örgütü geçtiğimiz gün Dağlıca saldırısıyla yine Türkiye vatandaşlarının yüreğine ateş düşürdü.
Yurdunu korumak için vatani görevini yapan 16 Mehmetçiğimiz şehit düştü; 6 Mehmetçiğimizde saldırıdan yaralı kurtuldu.
İçimiz bu ateşle yanarken bir kahredici haberde Iğdır’dan geldi. Yola döşedikleri bombayı polis servisinin geçişi sırasında patlatan PKK’lılar 13 polisimizi şehit etti, bir polisimiz saldırıdan yaralı kurtuldu.
Şehitlik mertebesine ulaşan yiğitlerimize Allah’tan rahmet, yurdum insanlarına da başsağlığı diliyorum. Temennim odur ki yaralı askerlerimiz ve polisimiz bir an evvel sağlığına kavuşur.

Buradan PKK teröründen beslenen kan emicilere sesleniyorum: Sözde Kürt halkının hakkını arıyoruz diyorsunuz ama yaptığınız saldırılarda bu ülkenin evlatlarının, Türk’ün, Kürt’ün, Laz’ın, vs yaşam haklarını elinden alıyorsunuz. Kime ve neye hizmet ettiğiniz aşikârdır; bana inanın emelinize ulaşamayacaksınız. Bu ülkenin evlatları bu zamana kadar olduğu gibi bu zamandan sonra da canı pahasına vatanını korumaya devam edecek.

Örgüte inanarak katılanlara, dağa çıkanlara sesleniyorum; sizler dağlarda canınız pahasına mücadele ediyorsunuz ama örgütün lider kadrosu bir eli yağda, bir eli balda, İsrail, Amerika ve daha nice dış mihrakların ajanslarıyla keyfi sefa yapıyorlar. Sizler de artık gerçekleri görün, birçok yasa çıkarıldı, silahınızı bırakın ve hepimize yetecek olan bu ülke topraklarında kardeşçe yaşamaya devam edelim. Unutmayın ki bu gemi batarsa içinde hepimiz boğuluruz bilmem anlatabildim mi?

HDP Beklentileri Karşılamalı

7 Haziran seçimlerinde HDP barajı aşıp meclise girsin, dağdakiyle ovadaki birleşsin, yurdumuza barış ve kardeşlik gelsin, huzur ortamı sağlansın diye HDP'ye oy veren seçmen pişman oldu. HDP barajı aştı, meclise girdi ama koalisyon ortağı olmadı. Yani seçmenin beklentilerini karşılayamadı. İnsanlar akan kardeş kanı tamamen dursun diye sizlere güvendi ve oylarını verdi. Artık 7 Haziran geride kaldı, bazı birliktelikler sağlanamadı ama önümüzde 1 Kasım süreci var. Tek başına iktidar olamama durumunda herkesin aklıselim davranması gerekiyor. Yurdumuz aylardır istikrarını kaybetti daha fazla vakit kaybetme lüksümüz yok...

Medya Hoş Tavırlar İçerisinde Değil!

Dağlıca saldırısıyla yüreklerimiz yandı; millet olarak öfkemiz had safhaya ulaştı. Bu süreçte de bazı basın yayın organları hoş olmayan tavırlar içerisine girdi. TSK tarafından açıklama yapılmamasına rağmen kendi uydurma kaynaklarıyla şehit ve yaralı sayılarını gerçek dışı yansıtarak insanları galeyana getirmeye çalıştılar. Bunların takındığı tavırlar hoş tavırlar değildir. Milletinin çıkarını düşünmesi gerekenler ortalığı karıştırmak için elinden geleni yapıyor. İnancım odur ki bu tavırları takınan medya kuruluşları da gerekli cezayı alacaktır. Birlik ve bütünlük içerisinde olmamız gereken zamanlarda siyasi çıkarları için kimsenin kimseyi galeyana getirmeye hakkı yoktur…

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için...

YORUMLAR

  • 0 Yorum