Reklam

Salih Erkek Yazdı... DEVLET BAHÇELİ'Yİ DAVET EDİYORUM

DEVLET BAHÇELİ’Yİ DAVET EDİYORUM

Salih Erkek Yazdı... DEVLET BAHÇELİ'Yİ DAVET EDİYORUM

DEVLET BAHÇELİ’Yİ DAVET EDİYORUM

Salih Erkek Yazdı... DEVLET BAHÇELİ'Yİ DAVET EDİYORUM
19 Ekim 2020 - 16:27

Sayın Bahçeli, geçen hafta yani 13 Ekim Salı günkü grup toplantınızı izledim. Ormanlarımız ve yeşil alanlarımız adına çok güzel konuştunuz. Bu konuşmanıza istinaden şahsınıza bu yazımı yazdım.
Çok güzel konuşmanızdan birkaç cümle; ‘Orman anadır, orman berekettir, Orman emanettir, orman havadır, hayattır orman, yurttur yuvadır… Ormana kast eden vatana kast etmiş demektir. Aklımda kalan sözlerinizden bir kaçı bunlar.
Sayın Bahçeli, 34 yıllık siyasi hayatımda sizi hep takip ettim. Tanıdığım Devlet Bahçeli, hep vatanını memleketini bayrağını korumuş, canından çok sevmiş, şahsımında olmazsa olmazı vatan, millet ve bayrak ilkesini benimsemiştir. Bu anlamda birbirimize çok benzeriz.
Sayın Bahçeli; 300 dönüm yetişmiş, yetişmek üzere yüzlerce ağaç ve yeşil alan katledildi. Katledilen ağaçlar, yok olan yeşil alan resimlerde gördüğünüz gibi. Ucube güneş enerji panellerini döşediler. Bu katliamın nedeni para için. Ne Allah’tan ne kuldan ne de merkezi hükümetten çekinmeden ağaçların yeşilin haricinde alanın içindeki hayvanlar da telef oldu.
Sayın Bahçeli, dağlarımızın tümü güneş görüyor. Neden ağaçsız yeşilsiz alanları tercih etmediler de bu güzelim denize nazır yeşil alanı tercih ettiler? Yerli ve yabancı turistler de bu yapılanmayı kınıyorlar.
Sayın Bahçeli lütfen bu haberlerimi köşe yazılarımı okuyun ve yapınıza göre davranın. Evet. Sayın Bahçeli, devlet adamlığınıza inancım sonsuzdur. Sizi bu olumsuzluğa dur demeye davet ediyorum.
En derin saygılarımla… Gazetem İzmir internet haber portalı, internet tv kanalı kuruluşlarının imtiyaz sahibi Salih ERKEK…
Herşey yurdum ve yurdumun insanları için…





















Fotoğraflarda gördüğünüz gibi ormanın içine yetişmiş koca ağaçları keserek yol yapmışlar…

İlgili Haberler için lütfen tıklayınız