Yılda Bir Kez Sevginin Gücü
Reklam
Gözde Kıroğlu

Gözde Kıroğlu

Hayata Kanat Çırp

Yılda Bir Kez Sevginin Gücü

13 Şubat 2015 - 10:21

'Yaşlandık ve birbirimize alıştık. Aynı şekilde düşünüyor, birbirimizin aklından geçenleri okuyoruz. Birbirimizin ne istediğini, sormaya gerek duymadan biliyoruz. Bazen de ilişkimizin değerini unutuyoruz. Ancak bazı günler, bugün de olduğu gibi, bu konuda düşünüyorum ve hayatımı tanıdığım en mükemmel kadınla geçirdiğim için ne kadar şanslı olduğumu fark ediyorum. Sen hala beni büyülüyor, bana ilham veriyorsun. Beni daha iyi bir adam yapıyorsun.'

Bu satırlar ABD'li efsanevi şarkıcı Johnny Cash'in 1994'te eşi June'e yazdığı kısa doğum günü mesajı tüm zamanların en güzel aşk mektubu seçildi.

Bu kadar duygu yüklüydü işte 'Sevgi'. Masum, duygusal, yılların tüm acımasızlığına bir cevap...

Cumartesi günü yepyeni bir 'Sevgililer Günü' daha kutluyoruz. Yılda bir kez hatırlanan bu yüce değerlerin her gün bir bayram coşkusu tadında kutlanması ise; en büyük arzum. Çünkü sevginin olduğu yerde keyif, aşk, huzur, barış vardır.

Eskiden bu özel günün kutlanmasına bende karşı çıkardım. Şimdi tam tersi fazlasıyla kutlanması gerektiğini düşünüyorum. Kime zararı var daha çok sevgiyi ifade etmenin. Aşk sözcükleri fısıldamanın... Aksine bir şans daha doğar kalbi kırık yüreklerde. Sevdiğinin ruhunu okşamaya bahanedir bence bu insanlıktan soğutulmuş bir dünyada Sevgililer Günü. Savaşın bu kadar yoğun olduğu bir dünyada bence tüm insanlık böyle bir günü kutlamayı hakkediyor.

Sadece sevgiliye değil, sevdiğiniz herşeyle gönül bağı kurarsınız o gün. Sevginin ne kadar insani ve güzel bir duygu olduğunu tekrar hatırlarsınız. O gün para tuzağı diyenlerede bence aldırış etmeyin. Kimse kimseye sonuçta zorla birşeyler satmıyor. Sevgililer günü dışında hediye almak sevapta özel günde alınıncamı para tuzağı oluyor. Bunlar fesatlıkla bütünleşmiş insan saçmalıkları. Hediye almak ve vermek, gün olarak hiç farketmez herzaman özel bir olaydır. Kısaca sevdiğinizle romantizmin dibine vurun. 14 Şubat kavganın değil sevginin ve aşkın günüdür. Şimdilerde bu çok zor olsada en azından yılda bir gün sadece sevgi ve aşk konuşsun. Bırakın sizlerde dedikodu yaratmayı o gün sadece nefes olun. Çünkü masum değiliz; HİÇBİRİMİZ...

Sevgililer gününde en özel yapılacaklar

*Aşkınıza istediğiniz kadar sevgi mesajları atın. Hatta bunu bir gün öncesinden yapmaya başlayın. Ne demişler söz uçar, yazı kalır. O mesajları daha sonra her gördüğünde yüzünde herzaman tatlı bir tebessüm belirecektir.

*O gün kilo problemlerinizi unutun ve beraber güzel bir akşam yemeği yiyin. İster evde ister dışarıda bir restourantta hiç farketmez. Aşk herşeye rağmen birlikte şişmanlamaktır.

*Bazen söyleyemediklerimizi şarkılarla dile getirmeye çalışırız. Sevgilinizle beraber gideceğiniz keyifli bir konser beraber şarkılar söyleyerek aşkın ritminde coşturacaktır.

*Sevgiliniz uzakta ise; güzel bir çiçek, kokunuzun olduğu ufak bir hediye ve içine bırakılmış duygu bütünlüğü bir not...

*Dışarıda kutlamak istemiyor iseniz; şehrin içinde çok güzel günlük ev kiralama alternatifleri var. Ya da şehir dışına çıkarak başbaşa güzel bir tatil romantizmin baştacını sizlere yaşatacaktır.

Not: Aşk birbirini anlamaktır, ruhunu okuyup okşamaktır...

Şiddet değildir, aşırı kıskançlık değildir. Karşı taraf farketmeden her zaman onun arkasında durmaktır ve her geçen gün onun için daha çok ölmektir...

Sevginin olduğu heryer hayattır...

Sevgililer gününüz kutlu olsun.

AŞK ile kalın...

YORUMLAR

  • 0 Yorum