Çalışmayana rahat yok!!!
Reklam
Salih Erkek

Salih Erkek

Salih Erkekle Erkekçe

Çalışmayana rahat yok!!!

16 Ağustos 2014 - 21:05

Değerli okurlarım; başta büyükşehir belediyesini ve İzmir’in diğer ilçelerini gözetimim altında tutacağım. Gazetem İzmir imtiyaz sahibi, Yenigün gazetesi köşe yazarı olarak ben ve ekibim İzmir’in sokaklarını karış karış gezerek vatandaşın sorunlarını ve sevinçlerini yerinde izleyeceğiz; İzmir halkından gelen ihbarları yerinde inceleyeceğiz.

Bu anlamda karşılaştığımız olumlu ve olumsuz bütün konuları sizlere aktaracağım…

Tek hedefim “yaşanılabilir İzmir’dir.”

Şimdi sizlerle paylaştığım bu resme dikkatle bakın lütfen… İzmir halkı bu pisliği hak ediyor mu?

Şu hale bakar mısınız? Burası Konak ilçemizin bir semti. Burada insanlar yaşıyor. Bana inanın konuştuğumuz insanlar bu yaz sıcağında “çöp kokusunun ve çöpün sebep olduğu sineklerin eve girmemesi için” kapılarını açamadıklarını söylüyor. Biz buna layık mıyız? İlgili kişiler bir an evvel cadde-sokak-bulvar demeden çöp ve temizlik konusunda sıkı çalışmaya başlasın. Yoksa devamı gelecek…

(Haber linki http://www.gazetemizmir.com/konak-sokaklari-gorenleri-sasirtiyor/2207/)

Şimdi paylaşacağım resme de dikkat edin. Burası da büyükşehir belediyesini 8 ay evvel hizmete soktuğu, yaklaşık 50 milyon TL harcayarak yaptığı “Dostluk Bulvarı’nın” bir tarafı…

Büyükşehir belediyesi 8 ay önce burayı deyim yerindeyse davullu zurnalı açtı. Ancak şimdilerde yol bildiğiniz çöküyor. 8 ay geçmiş üstünden yoldaki açık çökmelerin haricinde baktığınız zaman yamalı asfalt dolu. Böyle rezillik görülmemiştir. 50 milyonluk yol nasıl olur da 8 ayda çöker. Halk Aziz Beyden bu konuda gerekli açıklamaları yapmasını bekliyor… (haberin linki: http://http://www.gazetemizmir.com/8-ay-once-yapilan-yolun-bu-hali-ne/2175/)

** ** ** **

Şimdi paylaşacağım resim ise Gediz köprüsü… Bu köprü altından yayalar geçiş sağlayamıyor. Sağolsun büyükşehir belediyesi elini vicdanına koyup sorunu gidermiyor!

Binbir türlü cambazlıklar sayesinde insanlarımızın geçiş sağlayabildiği bu alanı Aziz Bey talimat verip bir gecede düzeltemez mi? Tabii ki de düzeltilir. Ama yok, illaki birilerinin canına zarar gelmesi lazım akıllarının başına gelmesi için sanırım… (haber linki: http://www.gazetemizmir.com/vatandasin-bitmeyen-gecis-cilesi/2186/)

** ** **

Şimdi bu resme çok dikkat edin! Burası Kadifekale Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği’nin katkıları sayesinde faaliyete geçiriğimiz, günde bine yakın yerli-yabancı turistin ziyaret ettiği Kadifekale!!!

Kale’ye gidenler bilir, resimdeki yer tarihi Kadifekale bölgesine dikilen Türkiye’nin ikinci büyük sivil bayrağının olduğu bölge. Yahu insan elini vicdanına koyar ve düşünür, buraya hizmet etmemiz lazım, burada tarih yatıyor der.

(Haber linki: http://www.gazetemizmir.com/kadifekale-cop-icinde/2125/ )

Lafa kaldı mı “”Temiz Konak” adı altında ortada dolaşırlar ancak buraları görmezler bilmem anlatabildim mi?

Bu sözlerimi inşallah Aziz Bey ile Konak belediye başkanı Sema hanım duyuyordur…

Ayrıca sokak köpekleriyle ilgili de yoğun şikayetler alıyoruz, yakında gündeme getireceğiz.

Ailem bildiğim Yenigün gazetesi de bu olumsuzluklarla çok mücadele etti; etmeye de devam ediyor.

İzmir’i yönetenler iyi bilsin ki Salih Erkek daima yiğidin hakkını yiğide verir; lakin koltuğunda oturup olumsuzluklara gözünü kapatıp kulağını tıkamış, ahkam kesen, çene suyu çorbalara asla rahat vermeyeceğim.
İzmir halkına da sesleniyorum. Gördüğünüz tüm olumsuzlukları, yapımından dolayı memnun olduğunuz tüm güzellikleri [email protected] ve [email protected] adresine mail atabilirsiniz…

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için…

YORUMLAR

  • 0 Yorum