Dooğru okyanus ötesine...
Reklam
Salih Erkek

Salih Erkek

Salih Erkekle Erkekçe

Dooğru okyanus ötesine...

13 Ağustos 2014 - 20:53

Türkiye tarihi günlerinden birini yaşadı; Cumhur ilk defa başkanına oy verdi. 12 yıldır girdiği seçimlerde ipleri bir bir göğüsleyen Sayın Recep Tayyip Erdoğan başarılarına bir yenisini daha ekleyerek “Türkiye Cumhuriyeti’nin halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanı” oldu. Bu anlamda kendisini tebrik ediyor; yurduma hayırlı olmasını diliyorum.

Şimdi gelelim madalyonun öbür yüzüne; çatı mimarlarına… Şahsen ben bu mimarların yerinde olsam bir saniye daha kaybetmeden bulunduğum konumdan istifa ederek partinin önünü açar; “Yenilen pehlivan güreşe doymaz” sözünü yalanlardım. Başarısızlık ayıp bir şey değil, yapamıyorsan, halk nezdinde olurun yoksa gitmesini bileceksin…

Seçimin analizini yapmaya gerek yok, tüm Türkiye halkları alenen gördü ki bu seçimlerde 2 parti, AK Parti ve HDP kazanan taraf oldu. Bu anlamda ilkelerinden vazgeçmeyen, dik duruşunu bozmayan HDP Genel Başkanı Sayın Selahattin Demirtaş’ı tebrik ediyor, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli ve onlara alkış tutarak çatıya destek olan tüm genel başkanlara mimari eserleri Ekmeleddin İhsanoğlu’yla birlikte “doooğru okyanus ötesine” diyorum.

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için…

YORUMLAR

  • 0 Yorum