İyilik meleği Nuran
Reklam
Salih Erkek

Salih Erkek

Salih Erkekle Erkekçe

İyilik meleği Nuran

12 Kasım 2014 - 11:47

Geçtiğimiz Cuma günü aramızdan bir melek ayrıldı… Yardımsever, içi sevgiyle dolu, merhametli, güler yüzlü, iyilik timsali bir insanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum.

Mert ve Merve’nin annesi, Çetin Telek’in eşi, İlhan-Orhan-Neşe’nin bacıları, iyilik meleği Nuran Emine (Tün) Telek hakkın rahmetine kavuştu. Merhumenin Cuma günü kılınan cenaze namazına kötü haberi duyan yüzlerce dostu, akrabası, yakınları, her ilden insan Beşikçioğlu Camii’ne akın ederek Nuran’a son görevlerini yerine getirdi.

Gördüklerimi aklımda kaldığı kadarıyla anı olması adına yazmak istiyorum…

Ahmet İlter, Ahmet Aytaç, Yıldırım Ulupınar, Narlıdere Belediye Başkanı Abdul Batur, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Engin Kutlu, Eyüp-Bülent-Önder Necimoğlu, Necip Kalkan, Eshat-Sedat Bozkurt, Mehmet Güç, Veysi Kuba, Esnaf Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Ekrem Ceylan, Diyarbakır ve Mardin şehir-köy dernek yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve merhumenin diğer sevenleri geniş halk topluluğuyla merhumeyi Karabağlar’daki Yeşilyurt mezarlığına, merhumenin merhum babası, değerli ağabeyim Hamit Tün’ün üzerine defnettik.

İyilik meleği Nuran’ı kendi kalbi gibi güzel dualarla son yolculuğuna uğurladık. Toprağın bol, mekânın cennet olsun iyilik meleği Nuran…

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için

Not 1: Aynı gün ve saatte Nak Kargo’nun kurucu ortaklarından işadamı Necat Boztepe de hakkın rahmetine uğurlandı. İki cenazenin de dostları olan Nak Kargo yöneticileri Ali Haydar Erdem, Koç Ali Al, Zeki Karakuzu hazır bulundular.

Merhum Necat Boztepe ve merhume Nuran Emine (Tün) Telek’e Allahtan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.

Not 2: Geçtiğimiz Pazar günü Diyarbakır eşrafından Doğan Güldoğan’da hakkın rahmetine uğurlandı. Karşıyaka Beşikçioğlu Camii’nden kaldırılan cenazeye çok geniş halk topluluğu katıldı. Merhum Doğan Güldoğan’a Allahtan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Not 3: Hayat iyisiyle kötüsüyle devam ediyor. Bunca hüznün arasından tekrar siz değerli okurlarımla ekranda buluşmanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyorum. Bugün saat 14.00’da yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiğim Erkekçe programı başlıyor. İlk konuğum Dr. Afif Bulut olacak. Sağlığınız adına programı kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Saat 14.00’da www.yenigun.tv adresinde buluşmak üzere…

YORUMLAR

  • 0 Yorum