Kılıçdaroğlu'nun başına saksı mı düştü?
Reklam
Salih Erkek

Salih Erkek

Salih Erkekle Erkekçe

Kılıçdaroğlu'nun başına saksı mı düştü?

02 Aralık 2014 - 17:14

İzmir'de yaşayan okurlarım medyadan takip etmiştir, İzmir büyükşehir belediye başkanı Aziz Bey birkaç aydan beri gelecek genel seçimlerde İzmir'den aday gösterilecek kişilerin delege bazında yapılacak önseçimle belirlenmesi isteğini girdiği her ortamda dile getiriyordu.

Lakin şöyle bir şey vardı ki Aziz Bey ve yalakaları, onun sayesinde adaylık arayan şahıslar dışındaki herkes yapılacak önseçimin delege bazında değil partiye kayıtlı üyelerle olması yönünde hemfikirdi. Kemal Bey ne yapacak, tabanın sesine mi kulak verecek yoksa Aziz Beyin isteğini kabul mü edecek derken İzmir ziyaretinde Aziz Beyi sevindirmeyecek önemli açıklamalar yaptı.

“Tüzüğümüzü değiştirerek CHP'nin demokrasi açılımını büyük ölçüde gerçekleştirdik. Genel başkan seçimi dâhil. Demokrasiyi özümsediğimize inanıyorum. Bu ülkeyi çok partili hayatı getiren parti olarak demokrasiyi daha güzelleştirmeliyiz, derinleştirmeliyiz. Biz önseçim yapmak için tüzüğümüzü değiştirdik. İzmir'de de ön seçim olacak. Bunu da delegelerle değil üyelerle yapacağız. Üyeler milletvekillerinin yüzde 85'ini belirleyecek” sözleriyle tartışmalara son veren Kemal Bey, İzmir'de Aziz Bey ve yakınları haricindeki partilileri sevindirdi.

Peki, ne oldu? Kemal Beyin başına saksı mı düştü de Aziz Beyin isteği zıttında karar aldı? Anlaşılan Aziz Kocaoğlu genel başkanı tarafından dışlandı. Fakat eminim ki bu durum Aziz Beyin umurunda değildir. Nasıl olsa son demini yardakçıları ve kurmaylarıyla en güzel şekilde yaşıyor bilmem anlatabildim mi?

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için...

YORUMLAR

  • 0 Yorum