Müge Anlı İçişleri Bakanı Olsun Olaylar Dursun!
Reklam
Ümit Bora

Ümit Bora

Çevreci-Yazar

Müge Anlı İçişleri Bakanı Olsun Olaylar Dursun!

17 Mart 2016 - 20:55

Gün geçmiyor ki terörden masumlarımızı, polislerimizi, askerlerimizi kaybediyoruz.

Ülkemizde ahlaksızlıklar, tecavüzler, cinayetler, hırsızlıklar, dolandırıcılıklar, uyuşturucu kullanımı, bonzai satışlarının artması, aile içi şiddet, darp, gasp v.s. yasa dışı olaylar adeta patladı gidiyor.

Vatandaşlarımız hemen her gün birbirlerine soruyorlar "halimiz ne olacak?"

Hapishanelerde yer kalmamış mahkumlar vardiya usulü ile yataklarda uyuyabiliyor, gün sayıyorlar.

Hatta hapishanelerdeki yoğunluktan dolayı mahkumların bir kısmı evlerine gönderilmeye haftada bir imza atmaya buradayım diyerek aldığı mahkumiyeti çekmeye çalışıyorlar.

İnsanlar korkuyorlar evlerinden mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmıyorlar.

Bu kadar çok yasalarımızı çiğneyen suçlunun olduğu ve devamlı arttığı ülkemizde kolluk kuvvetleri olaylara yetişemez hale geldiler.

Yetmiyor bölgemizde beleş petrol sevdalısı batılı sömürgecilerin küresel iklim değişikliği neticesinde içme ve kullanma sularının altın değerinde arması neticesi yaşadıkları ülkelerini terörle vurması ile ülkemize zorla göç ettirilen Suriyeli 3 milyon mültecinin, Iraklının, Afganlının rahatsızlıkları hemen her bölgemizi son derece rahatsız etmeye devam ediyor.

Peki bu kadar olumsuzluğun yaşandığı terörün vurduğu, yasa dışı işlerin arttığı ülkemizde kim olaylara dur diyecek?

Sizce bu kanun dışı olaylara el atacak son verecek bir isim aklınıza geliyor mu?

Bendenizin aklına tek bir isim geliyor!

ATV. kanalında "tatlı sert" programını muhteşem ekibiyle başarıyla sunan Sevgili Müge anlı aklıma geliyor.

Peki Müge hanımın hangi özelliği bende bu kararı vermeme sebeptir.

Müge hanım ekibiyle ve milyonlarca yardımcısı ülke insanı gönüllü ajanıyla olayların üzerine son derece kararlı gidiyor, kolluk kuvvetlerinin yardımlarıyla cinayetleri bir bir ortaya çıkarıyor, kayıp, kaçakları süper hızla buluyor, trafik kazalarını, aile içi şiddetleri, parçalanmış aileleri ülkemizde ve yabancı ülkelerde arayıp buluyor, uyuşturucu kullananları v.s. ortalara çıkarıyor suçluları adalete teslim ediyor.

Daha ne yapsın Sevgili Müge anlı?

Son derece insanlığa yararlı bir TV. programı daha var mı ülkemizde?

Hele bir projesi var ki ülkemizde hızla yayıldığı gibi Azerbaycanlılar da aldılar ülkelerinde yaymaya başladılar!

Yakında bütün Dünyada benzeri eşi olmayan insanlık için sosyal yardım projesini alıp kabul edip BM. vasıtasıyla ülkelere yayılmasına çalışacağına eminim.

Bu sosyal yardım projesi "sevgi izi" olup Müge hanımın ekibinden internet yoluyla alacağınız ve sol kolunuza yazdıracağınız şahsınıza özel bir numara ile kayıp, kaza, cinayet v.s. olduğunda kimlik tesbiti bu dövme numarası ile son derece kolaylaşacaktır.

Bu kadar olumsuz ve yasa dışı olayların üst üste geldiği ülkemizde bu işlere dur diyecek tek isim Sevgili Müge anlı'nın İçişleri Bakanı olmasını çok arzu ediyorum.

Müge hanım ekibiyle her gün yasa dışı işleri çözerken gereken deneyime bilgisi ve görgüsü ile ulaşmıştır diyorum.

Hatta benim gibi düşünen çok sayıda insanın sosyal paylaşım sitelerinde Müge Anlı'ın İçişleri Bakanı olması için paylaşım yaptıklarına şahit olmaktayım.

O zaman bu kadar yasa dışı olayların arttığı tepe yaptığı ülkemizde Sevgili Müge anlı tek alternatifimiz İçişleri Bakanımız olarak ilk teklifimizi yapıyoruz.

Ya olaylar ya da Müge anlı yetkililere başka alternatifimiz kalmamıştır üstelik o bir vatansever Türk kadınıdır, boynunda ay yıldızlı kolye taşımaktadır bu görevi de kesin başaracaktır diyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum