Yenigün Gazetem ve Yeni Yılı Erken Kutladığımız Gecemiz
Reklam
Ümit Bora

Ümit Bora

Çevreci-Yazar

Yenigün Gazetem ve Yeni Yılı Erken Kutladığımız Gecemiz

31 Aralık 2015 - 09:34

Bu yazdığım köşe yazımla Yenigün Gazetemde toplam 312'nci yazım olmuş.

Kısacası 312 haftadır Ege Bölge gazetemizle birlikteliğim çok güzel sürüyor.

Yıllar nasıl su gibi akıyor, ömür geçiyor.

Yenigün Gazetemle ve çalışan emekçileri ile bazen üzülmüşüz, bazen sevinmişiz ama hep doğru bildiklerimizi kaleme almışız.

Asla asparagas haberler yapmamışız, okurlarımızın güvenini kazanmışız.

Geçen yıl geleneksel hale gelen Yenigün Gazetemizin erken yılbaşı kutlama gecesine sağlığımın son derece kötüye gitmesi ile katılamamış, tam 4 ay hastanede yatarak tedavi görmüştüm.

2015 yılbaşı kutlamaları yapılırken bendeniz damarlarımdan verilen ağır ilaçlar ve kemoterapi ile girmiştim.

Çok üzücü bir durumdu, ama bendeniz hep sevgili doktorlarıma güvendim, onlara teslim oldum, umutlarımı hiç kaybetmedim.

2015 yılı neredeyse hep tedavilerle geçti.

Yurt içi ve dışından gelecek hayati derecede önemli ilaçlarıma konulan engelleri kaldırmak için Yenigün Gazetem ve Yenigün Tv emekçileri çok uğraştılar, sayısız haberler yaptılar.

Değerli gazeteci ve televizyon yayıncısı kardeşlerim benim ilaçlarıma konulan engelleri aşmak için en üst mevkileri aradılar, hastalığımla ve tedavimle ilgili çok sayıda sağlık raporum ilgili birimlere gitti, geldi.

Sonuç olarak ilaçlarım ve tedavimle ilgili tüm engeller kaldırıldığı gibi benimle aynı grup hastalığı çeken yurdum insanlara da konulan tüm ilaçlarla ilgili engeller kaldırıldı.

Kısacası 2015 yılında tekrar dünyaya hayata sağlığıma merhaba demiştim.

Hayat denilen sayılı günlerim bundan sonra diğer sağlıklı insanlara yakın ilaçlarımı alarak geçirecek, hastaneme sadece kontrol için uğrayacaktım.

Sorunsuz temin ettiğim ilaçlarımın çok önemli yan etkileri oldu.

Azaltarak kullanınca ve yan etkilerini önleyecek diğer ilaçlarımı almaya başlayınca sağlığım düzene girdi.

Şimdilerde sadece ayda bir hastaneme gidip kan veriyorum, eski gücüm neredeyse yerine gelmeye başladı.

Bendeki sağlık değişimini çok sayıda dostumuz gördükçe güzel yorumları aldıkça anlıyorum, moral buluyorum.

Son olarak Yenigün Gazetemizin köşe yazarı sevgili Haluk Murat Öncel "Ümit ağbi kilo da verdin aynı İtalyanlara benzemeye başladın" demesini bendeki değişimin ona güzel yansıması olarak algıladım.

Kısacası artık yıllardır sağlığımla ilgili verdiğim mücadelemde asla yıkılmadım hep ayakta kaldım, sonunda normale dönmeye başladım.

Eşim Azime ile evde otururken Yenigün Gazetemden sevgili Bilge Tuğrul aradı ve gezetemiz çalışanları ile köşe yazarlarının geleneksel hale gelen erken yılbaşı gecesini Bornova ilçesi tepesinde İzmir'i kuşbaşı gören muhteşem Şahin Tepesi Restaurant mekanında kutlayacağımız bilgisi geldi.

Eşim Azime ile geceye katıldık, hem geçen yılın sağlığımla ilgili üzücü olaylarını unutmaya çalıştım hem de gelen 2016 yılını Yenigün Gazetemiz emekçileri sevgili arkadaşlarımız ve dostlarımızla kutladık.

Geceye Bornova Belediye Başkanı Sevgili Olgun Atilla ve belediye yöneticileri ile gazetemiz çalışanlarının yakın dostları da katıldılar.

Yenigün yazılı pastayı Olgun Atilla Bey ve gazete çalışanlarımız birlikte kestik.

Harika gecede gözlerimiz Yenigün Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Sevgili Ömer Dinçer ve kızları Yayın Grubu Başkanı Sevgili Azize Yeşim Dinçer Gündoğdu'yu aradı!

Her ikisinin de sağlık sorunları yaşadıklarını öğrendik bu yüzden geceye katılamamışlardı.

Ömer Başkanıma ve Yeşim Hanım'a geçmiş olsun derken, sağlıklarına kavuşmaları için duacı olduğumuzu kendilerini çok sevdiğimizi buradan köşemden iletiyor 2016 senesinin onlara önce sağlık sonra huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum.

Geleneksel hale gelen bu muhteşem erken yılbaşı gecesini düzenleyen başta gazetem Yenigün ve çalışanları ile Bornova Şahin Tepesi Restorant sahibi ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Köşe yazım tam yılbaşı günü yayına girecek olup, 2016 yılının tüm dost ve akrabalarım ile arkadaşlarımıza, sevgili okurlarıma, yüzlerce sanal ortam grup arkadaşlarımıza ve ailelerine önce sağlık sonra birlik içinde tek vatanımızda tek bayrak altında huzur ve insanca adaletle iyi bir yaşam getirmesini herkesin çok mutlu olmasını diliyorum.

Saygı ve sevgilerimle...

YORUMLAR

  • 0 Yorum