Fıtratınızda hayati kanser ilaçlarımızı vermemek var!
Reklam
Ümit Bora

Ümit Bora

Çevreci-Yazar

Fıtratınızda hayati kanser ilaçlarımızı vermemek var!

21 Aralık 2014 - 17:21

Başvurum 2 oldu!

Kronik kanser hastası olduğum ve bu ilaçların ithal edilip getirilmesinin şart olduğu, diğer tedavilere cevap alamadığım uzman doktorlarım tarafından raporla, reçete ile açıklandığı halde TEB Türk Eczacılar Birliği tarafından Bakanlık bunları yaparsan ilacını veririz diyormuş.

Neymiş Sağlık Bakanlığı'nın ambargosunda yazan!

"Sen daha ölmeye yakın değilsin evren bu, falan evreye gelirsen bu ilacını getiririz" diyormuş.

Peki bendeniz şu an bana uygulanan kemoterapileri kaldıramıyorum ve kalp krizleri geçiriyorum, kalbim tekliyor evreyi yükseltmek için uzman doktorlarım "yalancılık sahtekarlık yapsınlar da evremi mi yükseltsinler sizi kandırsınlar?" bunu mu istiyorsunuz?

Kulaklarınızı 4 açın "KALBİM HER YIL TARAFIMA UYGULANAN AĞIR KEMOTERAPİLERİ KALDIRMIYOR 100 DE YÜZ DAMARLARIM TIKANIYOR ANJİYO OLUYORUM TEMİZLİYORLAR KURTARIYORLAR SIRAT KÖPRÜSÜNDE GİDİP GİDİP GELİYORUM" anladınız mı?

Evre diye diye biz senelerce sağlık sigortalarını helal alın teri ile ödeyenlere "AMBARGOLAR" koyup hayati ilaçlarımızı vermemeniz "FITRATINIZA" uyuyor mu?

Evre ne demek biz hak ettiğimiz ilaçlarımızı istiyoruz, ulufe istemiyoruz.

Bizler binlerce "HAYATİ İLACINI" bekleyen kanser hastalarıyız

Sahi kaç bin kronik kanser hastasına hayati ilaçlarını istedikleri halde veremediğiniz için haksızlığa uğrayarak zulüm görerek acı çekerek bu dünyadan ölüp ölüp gittiler?

Fıtranızda biz kronik kalp ve kanser hastalarını öldürmek yatıyorsa hatırlatalım!

Öldürmeye kast etmek, hasta haklarına uymamak, hastalara acı çektirmek ve ölümlerine sebebiyet vermekten günün birinde yargılanır hapislere düşersiniz ve Türkiye AİHM'den milyonlarca hatta milyarlarca dolar para cezaları alır bu uygulamalarızı cezalandırır haberiniz ola diyoruz uyarıyoruz.

Türk Tabip odaları, Baroları ve uluslararası sağlık kuruluşları ve Dünya Sağlık Teşkilatına zulüm gören kanser hastaları olarak "kronik kalp ve kanser hastalarıyız hayati ilaçlarımızı vermiyorlar, ölmemizi seyrediyorlar lütfen yardım ediniz" diye çağrıda bulunuyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum