İslam Ordusu'ndan Dünyaya Mesaj Var
Reklam
Murat Yaman

Murat Yaman

Yorum-lu-yorum

İslam Ordusu'ndan Dünyaya Mesaj Var

17 Mayıs 2016 - 11:55

Kuruluşu geçen yıl Aralık ayında Suudi Arabistan Kralı tarafından ilan edilen ve 35 Arap ve İslam ülkesinin iştirak ettiği terörizme karşı İslami Askeri İttifak çerçevesinde düzenlenen, Kuzey Fırtınası (Ra'du'ş Şimâl) askeri tatbikatına 300 bin asker, 300 savaş uçağı, yüzlerce tank ve donanma gemisi katıldı.

Kral Selman Bin Abdulaziz Al Suud'un himayesinde, Arap ve İslam ülkelerinin katıldığı bu tatbikatta en gelişmiş silah sistemleri ve askeri destek araçları kullanıldı; tatbikat 18 gün sürdü.

1990-1991 yıllarında 20 Arap ve İslam ülkesinin katılımıyla düzenlenen Çöl Fırtınası operasyonundan bu yana en büyük askeri tatbikat olan Kuzey Fırtınası (Ra'du'ş Şimâl) tatbikatında dünyaya çok önemli mesajlar verildi.

İSLAM ORDUSUNUN VE KUZEY FIRTINASI (RA'DU'Ş ŞİMÂL) TATBİKATININ AMAÇLARI

- Bölgeyi tehdit eden yapılara karşı, bölge halklarının güvenliği sağlamak.

- İslam coğrafyasında istikrarı korumak.

- İslam coğrafyasındaki bölge halklarının huzurunu, kalıcı olarak sağlamak için çalışmalar yapmak.

- Arap ve İslam ülkelerinin ordularının olası savaş ihtimallerine hazırlıklı tutmak ve savaşma kabileyetlerini geliştirerek arttırmak.

- Paramiliter yapılara, silahlı-silahsız terör örgütlerine karşı etkin mücadeleyi gerçekleştirmek için gerekli birimleri eğitmek.

- İslam ülkelerinin güvenlik ve istikrarını tehdit eden olası sorunların çözümü için ülkeler arasında dayanışma, bağlılık ve birlikteliği öne çıkarmak.

- Tatbikata katılan ülke kuvvetlerinin, herhangi bir taraftan saldırı olasılığına karşı halklarını savunma yeteneklerine olan güvenini pekiştirmek.

- İslam Ordusuna üye ülkelere yapılacak saldırılarda birlikte hareket etmek ve ülke savunmalarını desteklemek.

NATO’NUN YERİNE İSLAM ORDUSU GEÇECEK

Tüm dünyada ve İslam coğrafyasında Siyonist-Haçlı sömürüsüne ve zulmüne dur diyecek.

Gerçekleştirilen tüm kötülükleri planlayan ve yürüten ABD’yi bölgeden kovalayacak.

Bir asır önce İngiltere önderliğinde gerçekleştirilen Haçlı Batı işgaline,son verecek olan İslam Ordusu’nun ana karargahı Suudi Arabistan olacak. (Farklı ülkelere de karargahlar açılacak muhakkak.)

Tüm dünyada ve İslam coğrafyasında yıllardır sürdürülen terör politikasını CIA ve MOSSAD planladı ve yürüttü. Dolayısıyla da terörle mücadele demek başta CIA ve MOSSAD olmak üzere tüm Siyonist-Haçlı ittifakı ile savaşmak demek.

İslam ordusu pek tabii ki terör devleti İsrail’e karşı da mücadele edecek. Sineklerle uğraşılmadan direkt bataklık kurutulacak. Zaten başka türlü de terörle kalıcı mücadele olamaz.

İRAN VE MISIR İSLAM DÜNYASI İÇİNDEKİ YERİNİ TEKRAR ALACAK

İran devleti ikilem içinde ya Batı’nın Truva Atı olarak kalmaya devam edecek ya bölge ülkeleriyle barış ilan edecek. Başbakan Ahmet Davutoğlu Tahran’a sadece Türkiye Başbakanı olarak değil bölgenin doğal ve yeni lideri olarak gitti.

Suudi Arabistan Kralı Selman Ankara’ya Kahire’den geldi. Kahire’de pek çok görüşmeyi bölge ülkeleri adına yaptı.

Göreceksiniz, Mısır, İslam Ordusu’nun önemli bir sancağı olarak, ABD ve İsrail’in değil İslam dünyasının yanında yer alacak. Çünkü Mısır’ın özünde İslam var.

Suudi Arabistan – Türkiye – Mısır - İran ilişkilerinin hızla gelişmesi ve ilerlemesi için önlerinde hiçbir engel kalmadı. Bir iki haftaya önemli adımlar atılır. Atılan imzalar açıklanır.

YAKIN ZAMANDA OPERASYONLAR BAŞLAR

İslam Ordusu’nun gündemini öncelikli olarak Suriye, Irak, Yemen ve Lübnan teşkil ediyor. Dolayısıyla en yakın zamanda operasyonlar başlar. Bu da demektir ki İslam ordusunun Suriye’ye girmesi Mayıs - Haziran aylarını geçmez.

Vakit terörden arındırılmış ortak geleceğimizi birlikte inşa etmek adına, İslam ümmetinin saflarını parçalayarak birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmaya çalışanlara karşı omuz omuza azimle çalışma vaktidir.

Ta ki bu ümmet, Allah'ın ipine sımsıkı sarılsın, insanlar için çıkarılmış en hayırlı ümmet hüviyetine tekrar kavuşsun ve organlarından biri hasta ve acı çekiyorken diğer tüm organları da aynı acıyı paylaşan yekpare bir vücut gibi olsun.

YORUMLAR

  • 0 Yorum