Ahir zaman İmparatorluğunun çöküşü
Reklam
Murat Yaman

Murat Yaman

Yorum-lu-yorum

Ahir zaman İmparatorluğunun çöküşü

05 Aralık 2014 - 14:53


Tüm dünyayı kana ve gözyaşına bulayan, üzerinde güneş batmayan zalim İngiliz imparatorluğu, nasıl güneş doğmayan bir adaya sıkışıp kaldıysa, her şeyiyle daha beter olan ahir zaman imparatorluğu Amerika’nın da, gün yüzü görmemek üzere çöküşünü çok ama çok yakın bir gelecekte göreceğiz inşallah.

Ahir zaman imparatoru Amerika can çekişiyor. Son nefeslerini zor da olsa soluyor. Kâğıttan kartonlar teker teker yıkılıyor. Yıllarca bizlere efsane olarak dayatılan ABD'nin, içi boş narin kaleleri bir bir yıkılıyor. En azgın ve en korkak kalesi İsrail ise şiddetli panikte.

Öğretilmiş gerçeklik, Amerikan efsanesi

Amerikan efsanesi yalanlarla dolu öğretilmiş gerçekliktir. Sonu gelmiştir. Tüm bu vahşi saldırılar, gözü dönmüş davranışlar panik halinin tezahürüdür. Yaptıkları tüm zulümlerin ve katliamların hesabının sorulacağını biliyor ve her zamankinden daha ahlaksız ve onursuzca saldırıyorlar. Ama nafile, onlar için hazin mukadderat belli. Çöküş kaçınılmaz.

Son Irak işgali bu çöküşü geciktirmek içindi(bitirmek için değil) lakin hızlandırmaktan başka bir işe yaramadı. Hele ki Ortadoğu'da ve dünyada son yaşanan olaylar çöküşü iyiden iyiye yakınlaştırdı.

Rusya çöküş sürecini ucuz atlattı. Elinde bir şeyler kaldı. Amerika’yı daha kötü bir son bekliyor. Hele ki İsrail yüzlerce yıllık zulümlerinin birikmiş hesapları var dünyayla.

8 ila 9 yıl arasında tüm dünyanın görüp görebileceği an acımasız, en vahşi, en ahlaksız, en alçak imparatorluk olan AHİR ZAMAN AMERİKAN İMPARATORLUĞU da yıkılıp yok olacak, inşallah. Ömrümüz varsa, bu kutlu sonu hep beraber büyük bir zevkle izleyeceğiz.

Bu zamanın kutb-u kebir-i Yeni Türkiye

Batı koalisyonu ve Amerika, sömürü düzenlerinin biraz daha devam etmesi adına olanca güçleriyle İslam âlemine saldırmaktalar. Ama nafile ömürleri birkaç gün daha uzar o kadar. (bunu kendileri de çok iyi bilmekteler ama çaresizler) Yüce yaradanın takdir ettiği Mukadderat kesin. İnkâr etmeyle yok edilmesi imkânsız birçok alametifarika, AHİR ZAMAN İMPARATORLUĞUNUN bir daha var olmamak üzere yok olmaya doğru uçarak gittiğini göstermekte.

Dünya çok yakın bir gelecekte bu gerçekle yüzleşecek. Tek yörüngeli dönemin sonuna geldik. Dünyanın zalim jandarması çöküşte. Çok kutuplu dünyanın temelleri atıldı. Belli başlı dört kutup iyice belirginleşti. Bu zamanın kutb-u kebir-i de Yeni Türkiye.

Bayramınız şimdiden kutlu olsun

Amerika, Asya’da, Afrika’da, Güney Amerika ve de Avrupa’da sevilen ve saygı duyulan bir güç değildir. Tarihi olaylara baktığımızda, ülkelerin ve halklarının zihinlerinde ve yüreklerinde ABD ile ilgili en küçük bir muhabbet kırıntısı bulamazsınız.

Afganistan’da, Pakistan’da, Irak’ta ve Filistin’de ve dünyanın geri kalan kısmında Amerika’nın insanlık dışı uygulamalarını ve aşağılık saldırılarını içimiz acıyarak yüreğimiz yanarak izlemekteyiz. Amerika’dan ve Batılı sömürgecilerden büyük acılar çeken sınırsız işkenceler ve zulümler gören dünya halkları ABD’ye büyük bir kin ve nefret beslemektedirler. Tüm bunlar ahir zaman imparatoru Amerika’nın sonunun başladığını açıkça ortaya koymaktadır.

Sonuç olarak ahir zaman imparatoru Amerika’nın yıkılıp gitmesi halinde hiç kimse üzülmeyecek aksine, tüm mazlum halklar bayram edecektir. Yani tüm dünya birlikte kutlayacağı bir bayrama Amerika sayesinde kavuşacak. Bayramınız şimdiden kutlu olsun.

2023'ü göremeyecekler

Kitlesel cephe savaşlarını göze alabilirlerse 2019'u göremezler. Zaten direkt kitlesel cephe savaşlarını göze alamadıkları için dolaylı olarak Irak’a, Suriye’ye, Afganistan’a ve diğer İslam coğrafyalarına saldırıyor, tecavüzleri, katliamları ve insanlık tarihinin görmediği vahşilik ötesi uygulamaları, Müslümanlara reva görüyorlar.

İkinci bin yılın sonunda dinsizliğin kalesi komünist Sovyetler Birliği efsanesi sona erdi. Üçüncü bin yılın başında ise dünya üzerinde şimdiye kadar kurulmuş en zalim emperyal güç olan ahir zaman imparatorluğunun, Amerikan efsanesi(rüyası) de sona erecek. Pek tabii ki lanetli Bonus’u İsrail de bitecek.

Amerika’nın zalim hükümranlığının sonlandırılması arzusu sadece Ortadoğu halklarıyla sınırlı değil, bugün bu arzu bütün dünyayı kuşatmış vaziyette. Dolayısıyla da çok büyük bir ihtimalle son yüzyılın zalim devletlerinin birçoğu Amerika ile birlikte 2023'ü göremeyecekler.

Savaş başladı bile

Yakın bir gelecekte çıkacak olan üçüncü dünya savaşı ABD ve batılı koalisyon ile Türkiye ve İslam ülkelerinin ittifakı arasında yaşanacak. Bu savaşın bugüne kadar var olan klasik silahlarla ve yöntemlerle yapılan savaşlardan tamamen farklı olacak, çok farklı stratejiler ve silahlar kullanıyorlar ve dahi kullanacaklar. Hep saldıracaklar, hep yıkacaklar. Ta ki son büyük savaşa kadar. Bugünden bakınca komplo teorisi gibi görünen bir savaşın yaşanacağını ısrarla söylüyor ve yazıyorum.

Ve hatta diyorum ki üçüncü dünyaya savaşı başladı bile. Adı bile kondu SON HAÇLI SAVAŞI (bakınız İslam âleminde ki, zulümlere, ölümlere, işkencelere, tecavüzlere) .

İmparatorluklar O kudretli görünümlerine rağmen oldukça naif yapılardır. Kudretli yapıları öyle hassastır ki, işler kötüleşmeye başladığında çözülmeleri de tahmin edilemeyecek kadar hızlı yıkılmaları ise bir anda olur. (UMRAN HAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum