DAİŞ Avrupa'da Konuşlanmaya Başladı
Reklam
Murat Yaman

Murat Yaman

Yorum-lu-yorum

DAİŞ Avrupa'da Konuşlanmaya Başladı

19 Kasım 2015 - 15:33

Paris’te bir adam öldürülürse bu bir cinayettir, Doğu’da elli bin insan boğazlanırsa bu sadece bir meseledir.” Victor Hugo.

Haçlı Batı'nın Müslümanlar için hazırladığı terör çağı, kendi başlarına patladı. Savaş artık Avrupa’nın kalbinde. Bu yüzyılda Haçlılar ektiklerini biçecekler.

300 bin cihatçı savaşçının 150 bin kadarı Ortadoğu'da. DAİŞ, El Kaide ve türevleri bundan sonra ne yapacak? Savaşmayı bırakıp emekli mi olacaklar?

Hiç sanmam, öldürmeye devam ederler ve öldürülmeden de durdurulamazlar. Peki, ölürken kaç can alacaklar. Hangi ülkede ya da kaç Batı ülkesinde konuşlanacaklar.

Bunlar çok özel yetiştirilmiş savaşçılar. Tek hedefleri var kendi tanımlamalarıyla şehitlik ve savaşmak. Bu kafa yapısında ki insanlar, kolay kolay durdurulamazlar.

IŞİD daha öncede defalarca yazdığımız gibi öyle basit bir örgüt değil, düz mantıkla çözülemez. IŞİD Çok grift bir örgüt. (IŞİD içinde özel eğitimli 2.500 Türk savaşçı var.)

Avrupa’nın farklı ülkelerinde karışıklıklar ardı ardına patlayacak. Hiçbir kimse ve hiçbir ülke bunun önünü alamayacak.

IŞİD son savaşta ismi çok fazla geçecek örgütlerin en başat olanı. IŞİD Operasyonel gücünü asla yitirmeyecek, farklı şekillerde de olsa devam ettirecek. Bu minvalde ikinci ve üçüncü DAİŞ'ler oluşmaya başladı.

Dünya IŞİD'in yeni oluşumlarının tezahürlerini değişik şekillerde görmeye başladı, görmesine de bir türlü adının koyamadı.

DAİŞ'e Avrupa’nın değişik ülkelerinden binlerce kişi katıldı ve daha on binlerce kişinin katılma ihtimali var. DAİŞ Avrupa'da giderek daha güçlü bir şekilde konuşlanıyor. Başta, Almanya, İngiltere, İtalya, Fransa olmak üzere vahşi Avrupa, önü alınamayacak büyük yıkımlarla karşı karşıya.

DAİŞ'in Fransa’ya saldırması tesadüf değil, çok bilinçli ve stratejik bir hamle bu. Hollande ve Fransa İslam’a ve Müslümanlara karşı yumuşak. (Bu Hollanda ve Fransa’yı hayatta tutacak.)

Paris bile üç-dört saatte Halep olabiliyor, kaos çok hızlı yayılıyormuş.

Haçlı Avrupa’nın ve kibirli Fransızların karizması çizilmedi!!! Yerle bir oldu. Fransızlar ülkede, olağanüstü hâl ilan ettiler. Fiilen sokağa çıkma yasağı uyguladılar. Sosyal medya kısıtladılar. Hava ve demiryolu ulaşımını durma noktasına getirdiler. Ve bunlara benzer ne kadar olağan üstü önlem varsa aldılar. Demokrasiymiş, hak ve özgürlüklermiş hiç umursamadılar.

Avrupalılar şunu çok iyi biliyor, bu olay diğerlerine hiç ama hiç benzemiyor. DAİŞ, tüm güvenlik önlemlerini alt ederek Paris’te aynı anda 7 noktada birden saldırılar yapabiliyorsa, bundan sonra haçlı Avrupa da kimseye rahat yok demektir. DAİŞ buna benzer saldırıları ve dahi daha şiddetlilerini diğer Avrupa başkentlerinde de pek ala yapabilir.

Maalesef Avrupalılar yapılan algı operasyonları neticesinde Paris’te ve diğer bölgelerde ölenlerin katillerini IŞİD üzerinden Müslümanlar olarak algılayacak ve gerçekleri her zaman ki gibi ıskalayacak. İslam’ı ve dolayısıyla Avrupa da yaşayan Müslümanları suçlayacaklar. Suçlamakla da kalmayıp Avrupalı Müslümanlara saldıracaklar.

Terör olayları maalesef artarak devam edecek.

İnsanları kendini patlatacak kadar öfkeli ve gözü dönmüş hale kimlerin getirdiğini, Batı kamuoyları anlamazlarsa olaylar artarak devam eder. Bugün Paris’te olanlar, bir süre sonra diğer Avrupa başkentlerinde daha şiddetli olur.

Irak’ta, Suriye’de, Paris’te ve dünyanın diğer yerlerinde ölen tüm masumların katili ABD ve diğer Avrupa hükümetleridir.

Haçlı Batılıların hükümetleri terörden şikayet ediyor gibi yapıyor, masum tavırlarla Timsah gözyaşları döküyorlar. O saldırganları, kendilerini ve yüzlerce insani öldürecek kadar öfkeli ve nefret dolu bir noktaya getiren, ABD ve Avrupa hükümetlerinin bugüne kadar sürdürdükleri nefret politikalarıdır.

Haçlı Batılılar, katlettikleri milyonlarca Müslüman a zerre miskal dahi üzülmeseler de, Paris’te ve dünyanın tüm bölgelerinde ki hain saldırılarda ölen tüm masumlara, bizler Müslüman olarak pek tabii ki üzülüyoruz. Her zaman ve her zeminde terörün her türlüsünü kınıyor ve lanetliyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum