Ey bu seçimde AK Parti’ye bir ders vermek lazım diyen Müslüman...
Reklam
Murat Yaman

Murat Yaman

Yorum-lu-yorum

Ey bu seçimde AK Parti’ye bir ders vermek lazım diyen Müslüman kardeşim

03 Haziran 2015 - 12:06

Şımarık belediye başkanlarına mı? Bürokratların haksızlığına mı kızdınız?

Milletvekili aday tercihlerinde sürekli yapılan saçmalıklardan mı şikâyetçisiniz?

Teşkilatların içinde giderek çoğalmaya başlayan sahtekarlara mı öfkeniz?

Birçok farklı alanlarda hükümete ve AK PARTİ'ye kızabilirsiniz. Muhtemelen de çoğunda haklısınız. Bunlara benzer birçok konuda yerden göğe kadar haklı olsanız dahi Ümmetin ve milletin geleceği söz konusuyken bunlara takılıp kalamazsınız.

“AK Parti’ye bu genel seçimde oy vermeyelim de gününü görsün dersini alsın” demekte ise çok ama çok haksızsınız.

AK Parti’ye “ders” vermenin bu zamanda, bu yöntemle yapılamayacağını görecek kadar feraset sahibi ali milletimin evlatları, şunu asla unutmayın Ümmet bugün bizi bekliyor. Türkiye'deki seçim fotoğrafına İslâm âleminin geleceği açısından bakmanız gerekiyor.

Tarihi akışı içinde bazı dönüm noktaları çok önemlidir tekrarı yoktur. 7 Haziran seçimleri de ümmetin ve milletin önündeki en önemli dönüm noktalarından biridir.
Ders verme meraklısı seçmenler başarılı olduklarında AK PARTİ MECLİS'deki çoğunluğunu kıl payı kaybettiğinde Türk ve Kürt ırkçılarına, ulusalcı-Kemalist devrim sevdalılarına, bütün vatansever Müslümanları zindana tıkmayı kafaya koyan Paralel Yapı ulaklarına, emperyalist Batı'ya, Siyonist İsrail’e ve onların yurt içindeki iş birlikçilerine hasılı tüm ümmet ve millet düşmanı ŞER CEPHEYE maazallah fırsat doğdu demektir.

AK Parti'ye oy vermenizi kimlerin istemediğine bakmak bile sandıklara ve oylarınıza sahip çıkmanız için yeterli bir sebeptir bence.

Daha da derseniz Libya'ya, Mısır'a, Irak'a, Suriye'ye ve tüm İslam alemine bakmak; Müslümanları ve İslâmiyet’i yüceltme gayretinde olan inananlara ŞER CEPHENİN neler yaptığını ve böylece Türkiye'ye de ne yapmak istediklerini anlamak, kafidir.

Asıl hedef İslâmiyet...

Asıl hedef Yeni Türkiye...

Basiret !

Feraset !

Seçimlerden sonra neyin hesabının sorulması gerekiyorsa hep beraber soralım. (sorulacak da zaten)

Zaman safları sıklaştırma zamanı, tefrika zamanı değil.

Ümmet için, millet için, evlatlarım için OYUM AK PARTİYE

NOT : Ülkemizde değişik kılıklarda ve kadrolarda binlerce MASON var. Bu MASONLAR İsim il adres ve meslekleriyle yakında yayınlanacak. Ne kadar çok Müslüman kılıklı mason varmış diye, çok şaşıracaksınız çok.

MİLLET BİTTİ DEMEDEN BİTEMEZ

YORUMLAR

  • 0 Yorum