HDPKK Bölünecek; Barış Süreci Devam Edecek
Reklam
Murat Yaman

Murat Yaman

Yorum-lu-yorum

HDPKK Bölünecek; Barış Süreci Devam Edecek

24 Ağustos 2015 - 12:35

Çözüm çatışma da değil, çözüm barış da

Güney doğu sorununda, çözüm çatışma da değil. Çözüm barış da, diyalog da, demokrasi de. Bundan gayrı Kürt ile Türk’ü çatıştırmak mümkün değil, mümkün olmayacak da.

Haçlı batı ve Siyonistler yüzyıllardır aynı şeyi istiyorlar. Genelde İslam dünyası özel de Kürt ve Türk savaşsın, Müslümanlar yan yana dahi gelemesin, birlik olamasın, hep birbirlerini öldürsün.

Öcalan’ı dinlemeyen bir kısım kızıl HDPKK için, onlara oy verip 80 milletvekiliyle TBMM’de temsil edilmelerini sağlayan 6 milyon insanın hiçbir kıymeti harbiyesi yok. Varsa yoksa dağdaki bir kaç bin silahlı eşkıya.

HDPKK kendisine oy veren Kürtlere ve paralelci beyaz Türklere hizmet etmek yerine, Kandil’de haçlıların uşağı olmuş bir avuç zavallının elinde oyuncak olmuş.

Kandilin ardında ki güçleri bir şey zanneden HDPKK Yeni Türkiye’nin gücünü kavrayamıyor ve başına gelecekleri anlayamıyor. Lakin bu sefer öyle bir şiddetli anlatılacak ve anlayacak ki bir daha ayağa kalkmaya ne dermanı, ne mecali kalmayacak.

Bundan sonra, bu topraklarda, bu tip ayaklanmalara kalkışanlar, hep bu çarpılmayı hatırlayacak ve değil kalkışmak konuşmaya bile cesaret edemeyecek. Şu iyi biline ki, yaşananları ve dahi yaşanacakları HDPKK dahil kimse unutamayacak.

İçinde bulunduğumuz süreci iyi okursak, HDPKK ve uzantılarında oluşan bölünmenin hızlanarak devam edeceğinin aşikar olduğunu görürüz. Suruç ve devamında ortaya çıkan gizli gerçekler, HDPKK’nın ve uzantılarının bölüneceğini ayan beyan ortaya seriyor. Bakmasını bilene her yaşanan aşikar, görmesini bilene her olay ayan beyan.

Yalnız şunu açıkça belirtmeliyim ki; HDP ve PKK’nın bölünmesi dış etmenli bir bölünme olmayacak. Tamamen iç dinamiklere dayalı, Kürt meselesine bakıştan ve çözüm sürecine yaklaşımdan kaynaklanan temel farklılıklardan oluşacak.

Emperyal Haçlılara ve Siyonistlere uşaklık ederek, Kürtleri hem birbirlerinden hem de Türklerden koparmaya çalışanlar, yerli unsurlar ve değerler ile birlikte hareket eden Türk-Kürt-Arap birlikteliğini isteyenlerden ayrılacaklar.

Bu ayrılma noktasına gelindiğinde yanlarında kaç Kürt olduğunu ve sırtlarını dayadıkları güçlerin ne mal olduğu görecek, mallar. Bunun için fazla zaman kalmadı. Çok yakın zamanda, çok büyük ve hayırlı değişimleri birlikte yaşayıp göreceğiz inşaalllah.

HDPKK Osmanlı tokadını yedi gözünü uzlaşma masasında açacak

Kandile sırtını daya, yeni Ankara’ya savaş aç.

İngiltere’yi yandaş

Almanya’yı arkadaş

Mossad’ı candaş bil.

"Ben olmazsam IŞİD ile kimse mücadele edemez. Alem bana mecbur” pozuna gir.

Yeni Türkiye nin gücünü anlayama.

Paralel Yapı’yı bir şey zannedip onların istihbaratını kullan.

Batı illerindeki beyaz Türk oylarını almayla Türkiyelileştiğini san.

“Yeni Ankara Osmanlı tokadını suratına patlatınca da yandım anam hani barış nerde’’ diye ciyakla. Benden söylemesi, HDPKK Osmanlı tokadını yedimi gözünü uzlaşma masasında açar. Silahı da bırakır. Zaten parçalanması da yakındır.

Bu pazartesi niye yaşandı?

Tam da Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu’nun koalisyon sonuç görüşmesi öncesinde bir kısım medyanın kanlı Pazartesi diye tanımladığı saldırıları niye? yaşadık. Kaos manşetleri de neyin nesi? Diye hiç boşuna kafa yormayın. Amaç belli, haçlı ittifakı yerli uşaklarının da kışkırtmasıyla AKPARTİ- CHP koalisyonunu öldüresiye istiyor. Bunun içinde tüm imkânlarını kullanarak yeni Türkiye’ye ye terör üzerinden mesaj veriyorlar.

PKK –DHKPC koalisyonu safsatalarına da sakın inanmayın. Çünkü; PKK ve DHKPC nin özü aynı, sözü ayrı, kısacası hepsi Alman uşağı. Aymaz Doğan baronları, Pensilvanyalı paşaları, medya maymunu borazanları, PKK-DHKPC de maşaları. Üst akıllarıda kraliçenin Siyonist kızları. Sanırım aydınlatır bunlar arif bile olamayanı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum