HDPKK'nın kanlı Suruç şovu ve yansımaları
Reklam
Murat Yaman

Murat Yaman

Yorum-lu-yorum

HDPKK'nın kanlı Suruç şovu ve yansımaları

09 Ağustos 2015 - 14:55

Maksat gerçekten Kobani’ye yardım olsaydı

Şu asla unutulmamalı ki; Suriye’ye geçmenin yasak olduğunu bildiği halde HDPKK 300 genci Suruç'ta toplayarak gençlerin ölümleri üzerinden kanlı bir şov yapmayı planladı ve uyguladı. Amacı asla Kobani'ye yardım etmek değildi.

Maksat gerçekten Kobani'ye yardım olsaydı, 300 kişiyi Suruç'ta toplamanın maliyetiyle, onlarca kat daha fazla oyuncak alınabilirdi. Suruç'taki kanlı ŞOV için harcanan konaklama ve ulaşım paraları Kobani'ye yardımda kullanılsaydı Kobani'de ki ihtiyaç sahiplerinin eksiksiz tüm ihtiyaçları giderilirdi. Eğer amaç yardım olaydı tabii ki.

Olayla ilgili ilginç anekdotlar

Yaşanan acı olaydan bir gün önce Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, HDP Suruç ilçe başkanı Suphi Koçyiğit'e, gençler için güvenlik tedbiri almayı teklif ediyor ama kabul görmüyor ve üstüne üstlük alana güvenlik güçlerinin girmesine engel oluyorlar. Sonra da utanmazca devleti sorumlu olarak suçluyor ve katil devlet diye yaygara koparıyorlar.

HDP'liler patlama olur olmaz saldırıyı yapanın IŞİD olduğunu ilan etti. Müfteriye sormazlar mı ‘Ey HDPKK bu kadar kısa sürede bu saldırıyı IŞİD'in yaptığını nasıl bildin’.

Suruç saldırısını yapan Abdurrahman Alagöz'ün Diyarbakır bombacısıyla irtibatlı olduğu ortaya çıkıyor. HDPKK'da çıt yok.

Sosyalist gençlerin eylemi için 20 Temmuz'a kadar her türlü organizasyona yürüten ve kaymakamla görüşüp pazarlık yapan HDPKK'nın yerel ve en genel yetkilileri o gün ne hikmetse 11 Eylül saldırılarında ki Yahudiler gibi hep birden ortadan yok oluyor. HDPKK'da tık yok.

BDP'li Suruç Belediyesi Amara Kültür Merkezi'ndeki 2 güvenlik kamerasının patlama anında çalışmadığını söylüyor. Fakat kameraların arızalı olmadığı, bilinçli olarak devre dışı bırakıldığı öğreniliyor.

HDPKK Sosyalist Gençleri öldürmekle kalmıyor birde ölü soygunculuğuna kalkıyor. Patlamada ölen gençlerin cesetlerini ailelerine verme konusunda akla gelmedik zorluklar çıkarılıyor. HDPKK'lılar köşe de, bucak da zil takıp oynuyorlar, müzik yok.

HDP ye oy veren Müslümanlar istediğiniz oldu şimdi mutlu musunuz

HDP'nin demokrasi, barış ve özgürlük anlayışı sonucunda Doğu ve Güneydoğu'da baskı o kadar arttı ki erkekler sakal uzatamaz, dindar kadınlar bırakın çarşafı başörtüsü bile giyemez oldu. HDP'ye oy veren Müslümanlar istedikleriniz bunlar mıydı?

Seçim öncesi HDP'yi "barış güvercini" Demirtaş'ı Selocan ilan edip, kadın-erkek demeden sokak sokak, kapı kapı, gezip bu marksist-kominist partiye, canhıraş bir şekilde oy isteyen, AK Parti düşmanlığını ümmet ve devlet düşmanlığına devşiren, paralel abiler ablalar, gelen ölüm haberleri sizleri memnun etti mi?

Etmediyse dahası var, üzülmeyin.

Ey paralel ulaklar sözüm size;

Sizin için varsa yoksa kliksel enaniyetiniz ve kibriniz. Ümmet ve millet değil sizin derdiniz. Dini bir yapı ise asla değilsiniz. Ümmet ve millet aleyhine bunca yaptıklarınızdan sonra, bırakın Müslümanlığı insanlık adına herhangi bir şey kaldı mı? acaba, sizde.(Ölümde var, hesap da var. ALLAH VAR ALLAH.)

Eee ne de olsa yüzyılların kaşarı bunlar

Medya Organlarını HDPKK'nın haber bültenine çeviren Doğan Grubu ve Cumhuriyet tüm bu yaşananlar karşısında bir an bile utanmıyor. Yüzlerin de ufacık bir kızarıklık dahi olmuyor. Kesin onlarda Alman birası içip Türkiye'de 'Memleketim' olarak bilinen 6 asırlık Geleneksel Yahudi Halk şarkısıyla dans ediyorlardır. (zeybek oynayacak halleri yok ya) Eee nede olsa yüzyılların kaşarı bunlar, değil mi?

Sözüm Müslüman olana

Sana söylüyorum sana

Aldanma gayri şu pagana

Dön asli unsurlarına

Kul olmak varken Allaha

Sefil bir yaşam için

Niye yalvarıp durursun

Haçlı uşağı pagana

YORUMLAR

  • 0 Yorum