Hedef Ülke Türkiye
Reklam
Murat Yaman

Murat Yaman

Yorum-lu-yorum

Hedef Ülke Türkiye

21 Ekim 2015 - 15:30

30 Ekim 2014

Türkiye 30 Ekim 2014 itibariyle tarihi bir dönüşüme imza attı. Bu tarih itibariyle Türkiye artık farklı bir yönetim ve farklı bir anlayış ile yol alacak. Güvenlik, ekonomi, siyaset ve kamu düzeni artık bu yeni anlayışla yönetilecektir.

30 Ekim günü sokağa çağrılan Kürt vatandaşlarımızın bu çağrıya rağbet etmemesi bu anlayıştan kaynaklanmıştır. Devletimiz dünyadaki tüm İslam düşmanlarının hedefindedir ve karargâh ülke olarak görülmektedir. Yalnız tüm İslam düşmanları şu unutmamalıdırki, Yeni Türkiye’nin bu ve buna benzer taarruzları püskürtebilecek her türlü stratejik ve eylemsel gücü fazlasıyla mevcuttur.

Bu işin şakası yok, tarih yeniden yazılıyor

TÜRKİYEDE bundan sonra ne kriz olur nede darbe olsa olsa cılız teşebbüsler olur o kadar. Yeni Ankara bu saatten sonra zerre miskal bu tip saldırılara izinvermez. Bunlara teşebbüs edenler ya da gaflet ve dalalete kapılarak göz yumanlar siyaset ve dünya tarihinden silinir giderler. Esameleri okunmaz.

Bu işin şakası yok, tarih yeniden yazılıyor. İslam âlemi ve bölgemiz Yeni Türkiye’ye göre yeniden hizaya giriyor. Hizayı bozan dışarda kalır ona göre. DİKKAT !!!

Güçlü Devlet uhdesindeki yetkileri kimseye devir etmez, edemez. Ne gerekiyorsa kendisi yapar.Onun içinde güçlü ülkelerigüçlü başkanlar yönetir. Şu an Hükümetin ve devletin başı başbakandır. (Hakan fidanın sesini duyan var mı hiç. Ya da hatırlayan.Bir düşünün bakalım.)

Armagedon hayaliyle yanıp tutuşan Tapınakçılar

Dünya kan gölü olmaya doğru büyük hızla ilerliyor. Yumurta geldi kapıya dayandı. Devlet hazırda, millet hazır mı? Tüm kirli oyunlar ve hesapların sonu Türkiye ye çıkıyor. En başı üst akıl, kıçı bilumum yerli uşaklar.

Armagedon hayaliyle yanıp tutuşan Tapınakçılar1.7 trilyon dolarlık savaş bütçesi hazırlıyor. Her zaman ki gibi insani kayıplar pek de umurlarında değil. Parasal maliyeti düşünüyorlar. Paralarına kıydıkları gün tüm insanlığa kıydıkları gün olacaktır.

IRAK 3, SURİYE 2, LİBYA 2 ye fiilen Haçlı-Siyonist-Şii ittifakı tarafındanbölündü. Bu şer ittifak İslam ülkelerini tekrar kabile devletleri haline getirmeye çalışıyor. Şer ittifakın Suriye’de oluşturduğu otorite boşluğu Türkiye zarar vermek içindi ama işler tersine dönmeye başladı. Son zamanlarda hep olduğu gibi, ördükleri fitne çorabı yine başlarına geçiyor.

MEDENIYETLER ÇATIŞMASI başladı ve milyonlarca Müslüman genç KOAŞİ kardeşler olmaya hazır. Üçüncü dünya savaşı resmen başladı ve bir cephe daha eklendi AVRUPA

Rabbim yardımcımız olsun!

Son bir yıla koca bir yüzyıl

Yukarıda saydığımız ve sayamadığımız onlarca sebep den dolayı diyoruz ki; DİKKAT!! Neyin nerden patlayacağı belli olmaz, nerden nasıl vuracaklarını tahmin etmek çok güç. Her an her şey olabilir. Bu yıla(2015) çok ama çok dikkat. Önümüzde ki yüz yıl bu sene belirlenecek. Son bir yıla koca bir yüzyıl.

Ya BÜYÜK BİR ANADOLU DEVLETİ OLACAĞIZ ya da paramparça. Ya güçlü mürevveh bir devlet olacağız yada yok olacağız. Ya çocuklarımız dünya liderleri yağacağız yada küresel baronlara kurban edeceğiz. Tercih bizlerin. Devletimizin kıymetini bilelim.

Sözün özü, 94 yıl önce kayıp ettiğimiz tüm değerleri geri kazanıp, iki milyon km kare coğrafya ya ve 250 milyon nüfusa sahip, haritası Osmanlıdan daha büyük büyük Anadolu devleti yani bir dünya ülkesi olmak milletimizin kaderi. Ve tüm bunları2023 e kadar yapmak zorundayız. Zaman daraldı.

Son nokta

Dünya İslam’ın Muzaffer olacağı yeni birgeleceğe doğru hızla yol almaktadır.Kaderi ilahiye karşı koymak anlamsızdır.Allah nurunu tamamlayacaktır ama bizle ama bizsiz.

Allah’ın son kelamı Kuran daki ayetlerin ışığında "Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür seda İslamın sedası olacaktır."DememişmiydiÜstadBediüzzaman Said Nursi .

Ordu Suriye de operasyon halinde. Diğer ülkelerde olduğu gibi dedi birileri.


YORUMLAR

  • 0 Yorum