İnsanımsı Deve Kuşları
Reklam
Murat Yaman

Murat Yaman

Yorum-lu-yorum

İnsanımsı Deve Kuşları

30 Kasım 2015 - 17:33

Dışı Müslüman, özü münafık vatan hainleri
Uzaktan bakınca bir şeye benzemeyen yakına gelince de nefret edilen insan suretli münafık deve kuşları. Maalesef sarmış yaşantımızın her bir yanını. İşin esası, deve kuşu sıfatına soktuklarımız da başka mahlûkat tanımlı ya, neyse!.
İnsan işte bir bakmışsın meleklerin bile ulaşamayacağı konumlarda. Bir de bakmışsın hayvanlardan daha aşağılarda.
Bazıları için deve kuşu olmak bile erişilmez bir mertebe aslında. Kimisi de rahmet okutturuyor en vahşi hayvanata. İnsan olarak yaratılsa bile, insan kalmak nasip olmuyor her kula.
Bu konuda yazacak çok şey var da, yerim dar. Bu kadarından bile insanlığın dertlileri çok şeyler anlar. Arta kalana da davul zurna zaten boşa çalar.
Deve kuşu tabiri de az bile.
Zulmün olduğu yerde tarafsızlık en hafif tabiriyle onursuzluktur, diyen bir inanca sahip bu milletin evlatlarına, tarafsızlık martavalı okuyanlara, Milletin değerlerinden kopuk yaşayanlara, Deve kuşu tabiri de az bile.
Milletin Müslüman devlet adamlarına, her daim bed dua seanslarında yarışıp, Müslümanlığı kimseye kaptırmayanlara, söylenecek çok söz var ammaa münafık Deve kuşu tabiri az bile.
Solcu ve Kemalist olduklarını lüzumsuz bir şımarık edayla her yerde söyleyenlere lakin sadece söyleyip rakı masalarında boşa sallayıp dolu arayanlara,
Yaşasın halkların kardeşliği, diye bağırıp öldürülen Müslüman olunca barışı da, kardeşliği de unutup savaş çığırtkanlığı yapanlara,
Tanrı Türkü korusun, Kahrolsun emperyalizm sloganlarını hoyratça kullanıp konu Arap Müslüman katliamı olunca şehitlerimizi bile faşistçe kullananlara,
Dindar gibi gözükerek İslam milletinin manevi değerleri üzerinden pirim arayanlara, Deve kuşu tabiri az bile.
İslam âlemin de sadece insanları değil, insanlığı da öldürdüler
Sadece insanların değil, insanlığın öldüğü Suriye de (Irak da, de, Afganistan da, Çeçenistan da, Gazze de ve ve ucu bucağı yok) az kalıyor deve kuşu tabiri bile. Daha fazla kelam köşe kapattırır bize.
Her kes bir şeyler söylüyor katil ABD ye, sahtekâr BM ye, hakaretin bini bir para terörist İsrail’e. İyide suçun büyüğü İslam âlemini bi âlem yapan İslami kılıklı yönetici ve sahtekâr allamelerinde, değil mi?
Bu deve kuşu bile olmayanlarla yaşanacak bu dünya. Çok şeyler yapmak düşüyor biz insan evladı olan Müslümanlara.
Dost düşman şunu iyi bilsin ki; Zulme ve zalime hiçbir zaman rıza göstermedik, asla da rıza göstermeyeceğiz. Her zalime ve zulme imkânlarımızı dahi gözetmeden müdahale edeceğiz.
Sonra.
Sonrasında ise Öyle bir an olur
Yüreğinin acısı ile
Sözler tükenir
Ve Kalp dile gelir.
Kalbin o acılı inleyişi ile
ALLAH (c.c) denir.
O ol der oluverir
ALLAH her zalime ve zulme kâfidir. Bunlarla mücadele edebilmek için İnanç, sabır ve mücadele gerekir. (UMRAN HAN)
Rasulullah (s.a.v.) buyuruyor ki:
“Kim (iyi veya kötü) bir kabileye yardım edip onları desteklerse, onlardan olur. Bir zorbayı memnun etmek için, bir Müslümanı tehdit ederek kötülük yapan bir kimse, kıyamet günü zorbayla birlikte cezalandırılacaktır.”[443]
Rasulullah (s.a.s.) şöyle buyurmuştur:
"Sizden kim bir münker (kötülük) görürse onu eliyle değiştirsin; buna gücü yetmezse diliyle onun kötülüğünü söylesin; buna da gücü yetmezse kalbiyle ona buğz etsin. Bu ise imanın en zayıf derecesidir'' (Müslim, İman, 78; Tirmizî Fiten. 1I- Nesaî iman 17 İbn Mâce, Fiten, 20).
Kendi nefsi ve şahsi amelleri için, insanlığı feda edip, ortalığa kin ve nefret saçanlara karşı bizi koru merhametlilerin en merhametlisi. Amin

YORUMLAR

  • 0 Yorum