IŞİD'in faydaları -2-
Reklam
Murat Yaman

Murat Yaman

Yorum-lu-yorum

IŞİD'in faydaları -2-

24 Ekim 2014 - 19:52

El KAİDE'yi ve IŞİD'i doğuran, büyüten, besleyen ABD İsrail ve Batı şimdi bunlara terör örgütü diyor. O zaman, ABD, İngiltere, İsrail ve Batı ne oluyor; demokrasi ve özgürlük dağıtıcısı mı? Işid Irak’ta ve Suriye de binlerce kişiyi öldürdü. Görünürde doğru ama gerçek de çok yanlış.

Doğru olan şu; Bu insanları IŞİD militanlarının eliyle ABD, İngiltere, İsrail ve Batılı ülkeler öldürdü. Çünkü her türlü ortamı ve imkânı hazırlayan onlar...

IŞİD ve diğerleri figüran. Hesap sorulmalı arkasında ki vicdansız büyük akıldan.

Özgürleştirilmek adına işgal edilen Irak’ta ölen bir milyonu geçkin Iraklı ne olacak. Suriye'de ölen 300 bin insan, Afganistan'da, Çeçenistan'da, Burma'da, Mısır'da, Libya'da her türlü insanlık dışı muameleye maruz bırakılıp, öldürülen milyonlarca Müslüman ne olacak? Yürek dayanmıyor sadece ülkeleri saymaya. Birde yapıları anlatmaya kalksak, kan damlar yaş yerine gözlerinizden. Tiksinirsiniz bunlarla aynı tür olduğunuz için insani özelliklerinizden!

Biz Müslümanlar ve doğulular için namusumuz canımızdan daha değerlidir. Bunu çok iyi bildikleri içinde, alçak haçlılar işkence ve zulümle canlarımızı almakla kalmayıp namuslarımızı kirlettiler. Piçlerini bilinçli ve planlı bir şekilde tüm işgal ettikleri memleketlere ve orta doğunu her tarafına serpiştirdiler.

IŞİD'in hiç tecavüzü ve işkencesini duydunuz mu? Hele ki sistemli yaptığını bunu. ABD İsrail ve Batılı ülkeler tüm bu katliamları, zulümleri işkenceleri ve tecavüzleri bilinçli olarak yapıyorlar. Yaptıklarını da görselleştirip gözümüzün içine, taa beynimizin derinliklerine sokuyorlar. Çaresizlik ve tükenmişlik ruh halini kalbimize kazıyorlar. Çok ustaca hazırlanmış algı operasyonlarıyla bizleri kalben, zihnen ve ruhen köleleştiriyolar. Ebu garipler kimin eseri guantanımuyu da mı IŞİD kurdu?

IŞİD kaç çocuk ve kadın öldürdü. Kaç kadın ve çocuğun ırzına geçti. Batılılar kaç milyon kadın ve çocuk öldürüp, kaç milyon kadın ve çocuğun ırzına geçti. Kaç milyon Müslümanın ve masumun kanı var batılıların ellerinde. Tekrar soruyorum IŞİD bir terör örgütü kabul ettik de, ABD, İngiltere, İsrail ve Batılı ülkeler ne? Barış güvencileri mi? IŞİD bunların hepsini sorgulatıp düşündürdü bize.

IŞİD doğru yapıyor demiyor, katliamları kutsamıyorum. İsterim ki bir kişi bile ölmesin. Savaşlar ve katliamlar hiç yaşanmasın. Ama niye hep işkencelere ve katliamlara Müslümanlar maruz kalıyor. Niye hep tecavüzlere ve cinsel saldırılara Müslüman kadınlar ve çocuklar maruz kalıyor. Biraz akıl ve vicdan sahibiyseniz, biraz Allah korkusu ve imana sahipseniz, bu ve buna benzer sorular beyninizi kemiriyor, kalbinizi tüketiyor.

Tüm doğu halkları zillet içinde yaşamaktansa ölmeyi yeğler. Savaşsa savaş, insan her gün ölmez ki. Bir gün ölelim adam gibi ölelim. Nasılsa bu dünyada huzur içinde yaşamak haram bize. Müslümanların ve tüm mazlum halkların geldiği ortak nokta, zincirlerimizden başka kayıp edecek neyimiz var. Yeter artık namuslarımızı Avrupalı ve ABD li şerefsizlerin ellerinden kurtaralım, diyor öfkeli yığınlar. Ve yıllarca görmezden gelindi yok sayıldı bu acılar ve mazlumlar. Elbette ki ilk fırsatta hesap soracaklar.

Asya’dan Afrika’ya, dünyanın dört bir yanında, zulme maruz kalıp ve öldürülenler hep Müslümanlarsa, bu bir haçlı savaşıdır. Biraz daha dikkat ve ferasetle bakmak lazım yaşanan olaylara. Müslümanların anlayamadığı ve adını koyamadığı üçüncü dünya savaşı çoktan başlamıştır.

İnanın Türkiye var sırada. Çekmeye çalışıyorlar bizi de Irak’da ki bu kirli savaşa. Onun için tüm yerli dalkavuklarıyla başladılar, o bildik aşağılık algı operasyonlarına. Ellerini ovuştura ovuştura bekliyorlar Türkiye bu kurgusu çok önceden hazırlanmış savaşa ne zaman girecek diye.

Kafayı kesen İngiliz, kafası kesilen Amerikalı, örgütü kuran, silahı veren, çekimleri yapan batılı ülkeler. Stratejiyi ve kurguyu hazırlayan, İsrail. Bizi ne ilgilendirir. Türk askeri niye gidip de bunlar için, IŞİD la savaşmalı. Bizim bölgemizmiş, madem bölge bizim çektirip gidin. Geldiğiniz yere cehennemim dibine. Bizi de bize bırakın. Eskiden olduğu gibi nasıl nizam ve intizam getiriyoruz bölgeye, şiddetsiz, kansız, ölümsüz bir Osmanlı düzeni görün.

Siz her haltı yiyin sonra, Mehmetçik gelsin sizin pisliklerinizi temizlesin, yok arkadaş artık yemezler. Alavere, dalavereyle memetler daha da sizin için cephe ye gitmezler. Yeni Türkiye'de, daha fazla memet feda edemeyiz size. Yeter artık yeter. Buraya kadar. Gidin biraz da kendi Conilerinizin kanını için.

One minute dedik ya. Buraya kadar. Bundan sonra yeni Türkiye'de yeni Ankara var. Yeniden yapılacak hesaplar. Yeni oyuncular var. Bundan sonra yeni Ankara tarafından dağıtılacak kartlar.

Bu ve buna benzer pek çok sebepten dolayı IŞİD hakkında kesin önyargılarla konuşmak çok erken bana göre. IŞİD ve diğerleri sebep değil, birer sonuç çünkü. IŞİD ci değilim, hiçbir haksızlığın da savunucusu değilim. Biliyorum ki birçok önyargılı insan yaftalamaya gidecek hemen. Bir sentez yapmaya çalışıyorum. Batının algı operasyonlarıyla dayattıklarını değil, kendi doğrularımı anlatıyorum.

Murat Yaman

Kasiad Yönetim Kurulu Başkanı

YORUMLAR

  • 0 Yorum