Rehavete kapılamayız diye defalarca uyardık ama kapıldık
Reklam
Murat Yaman

Murat Yaman

Yorum-lu-yorum

Rehavete kapılamayız diye defalarca uyardık ama kapıldık

24 Haziran 2015 - 14:11

Müslümanlarla, Haçlı zihniyeti taşıyan güçler arasındaki savaş, hiçbir zaman bitmeyecek daha da şiddetlenerek devam edecek. O nedenle saldırılar ve darbe girişimleri atlatıldı diye rehavete kapılamayız diye defalarca uyardık ama kapıldık.

Irak da, Suriye de, Mısır da dünyanın pek çok farklı coğrafyasında milyonlarca Müslüman’ı kadın, erkek, çocuk demeden katleden, işkence yapan, ırzlarına geçen, akla gelebilecek her türlü vahşeti yapan, Haçlı Batı'ya ya ve Siyonis İsrail'e bırakın beddua etmeyi yıllardır tek kelime söz söylemeye cesaret edemeyen Ebu Rigal ve aveneleri, üst akıllarından aldıkları talimatlarla Türkiye’ye meydan okuyup, fütursuzca saldırmaya devam ediyorken, rehavete kapılamayız diye defalarca uyardık ama kapıldık.

Onun adaklık ruhsuzları da bu karanlık işleri hiç sormadan, sorgulamadan, Türk devletine ve milletine karşı yapılan alçakça saldırı emrine ses çıkarmadan itaat ediyorken, rehavete kapılamayız diye defalarca uyardık ama kapıldık.

Sözüm ona Demokrasi ve özgürlük adına meşru hükümete saldıran uluslararası şer cephe, bu ülke sevdalılarına da aynı ahlaksız saldırılarda bulunuyor. Ve şer cephenin yerli görünümlü uşakları sahtekârca, korkakça, en sinsi yöntemlerle ihanetin ve takiyenin en dik alasını yapıyorlarken, rehavete kapılamayız diye defalarca uyardık ama kapıldık.

Her ne kadar buraya kadar, bundan sonra kendileri ve iş birlikçileri daha fazla gizlenemeyecekler. Ümmet ve millet düşmanı dış güçler adına yaptıkları algı operasyonları ve psikolojik harp taktikleri tutmadı, tutmayacak desek de, rehavete kapılamayız diye defalarca uyardık ama kapıldık.

Ebu Rigal ve şer cehpe Erdoğan'ı Lahey’e göndermek için bu kadar çaba harcarken oylarımıza, sandıklarımıza ve devlet başkanımıza sahip çıkamadık rehavete kapıldık.

İŞTE SİZE ERDOĞANI LAHEYE GÖTÜRECEK KABARIK SUÇ DOSYASINDAN KISA BİR BÖLÜM

•Erdoğan şer cephenin nin Asırlık Kahpe Statükosunu bitirdi. Küresel adil düzenin temellerini attı.

•Erdoğan beş sente muhtaç hazineyi ağzına kadar doldurdu. IMF ye borç verir hale getirdi.

•Erdoğan ülkenin refah seviyesini artırdı. Sefaleti ve soygunu durdu.

•Erdoğan Altmış bin insanın ölümüne yol açan Kürt sorununa neşter vurdu. Çözüm sürecini başlattı. Kardeş kanının dökülmesini bitirdi.

•Erdoğan Müslüman kadına Müslümanca yaşama özgürlüğü sağladı. Bitmez denilen başörtüsü sorunun bitirdi.

•Erdoğan imam hatipleri yeniden diriltti. Dindar neslin önünü açtı.

•Erdoğan Kur'an ve siyer derslerini tüm okullara koydu. Osmanlıcayı yüceltti.

• İslam birliğinin tekrar sağlanabileceğini gösterdi. İslam dünyasına yeniden Dirilişi için, rehber oldu.

•Erdoğan bölgemizin, Ortadoğu'nun ve Filistin'in kangren olmuş sorunlarına çözüm adına umut oldu.

•Erdoğan ezilen zulmedilen hakir görülen Anadolu insanına yeniden kişilik kazandırarak hak ettiği yere oturttu. Sistemin zorunlu hizmetkârı olmaktan kurtardı.

• Eski Türkiye’yi ve çarpık anlayışını yıktı, yeni Türkiye’yi dillendirip yeşertti.

• Ey Müslüman Anadolu insanı tüm bunlara rağmen Erdoğan ‘ın Lahey'e göndermek isteyen şer cepheye hala fırsat tanıyacak mısın?

TANIMA

ne fırsat tanı, ne izin ver,

Allah muhafaza gaflete düşersen eğer

Allah bunun hesabını sorar.

Vallahi de sorar,

Billahi de sorar,

Tallahi de sorar;

BİZDEN SÖYLEMESİ!

Ümmet ve millet için varız

Nereye sığınacak evlatlarımız

Anadolu tek vatanımız

Asla rehavete kapılamayız,

Yuvamıza sahip çıkmalıyı

Hammadun

YORUMLAR

  • 0 Yorum