Suruç üzerine her zaman ki ilginçlikler
Reklam
Murat Yaman

Murat Yaman

Yorum-lu-yorum

Suruç üzerine her zaman ki ilginçlikler

19 Ağustos 2015 - 17:35

Suruç üzerine her zaman ki ilginçlikler

Bir itirafçı ve ilginç anlatıları

HDPKK nın 5 Haziran Diyarbakır mitinginde patlamada, 4 kişi öldü, 200'den fazla insan yaralandı. Selocan yine hemen transa geçip bu bombayı IŞİD'in patlattığını söylemişti.

Jandarmaya teslim olan PKK'lı itirafçı ise Diyarbakır bombasını HDPKK'nın patlattığını isim vererek ve en ince detayına varıncaya kadar anlattı. Aynı itirafçı bir kısım HDPKK' lının gizli bir toplantıyla 20 Temmuz'dan sonra ses getirecek eylemler yapmak için karar aldığını da söyledi.

Aynı itirafçı bombanın patlaması basına yansıyınca Rojin isimli HDPKK'lının havalara zıplayarak, sevinç naraları attığını ve "Seçimler artık garanti, bizim işimiz kolaylaştı" dediğini anlattı.

Sorular ilginç sorular

7 Haziran seçimlerinde Doğu-Güneydoğu'da polis ve asker lojmanlarında oturanlar inanılmaz bir şekilde HDPKK ya oy vermişlerdi. Bunca şehitten sonra geceleri rahat uyuyabiliyorlar mı? uyuyabiliyorlarsa bunun sırrı ne?

Polisimize yapılan ilk saldırı PKK nın klasik yöntemlerine uymuyor. Ardında hangi Avrupalı gizli servisler var. Hangi paralel örgütü kullandılar.

Barzani nerelerde, Türkiye de yaşananların neresinde. HDPKK ya Nasıl bir tepki veriyor. Barzani, Hala bağlanmak istiyor mu? Ankara’ya.

Terörün çözüm olmadığını görüp "barış"ı tercih eden Abdullah Öcalan yaşanan bu süreç de hiçbir beyanatta bulunmadı. Bu olayları destekliyor olsaydı bir kelime dahi olsun açıklama yapmazmıydı?

Barış isteyen Abdullah Öcalan silah bırakın talimatı verince bunu umursamayan bir kısım HDPKK neden? Selahattin Demirtaş 20 Temmuz'da silahlanma çağrısı yapınca kan dökmeye doymuyor.

HDP Eş genel Başkanı Figen Yüksekdağ, olaydan bir gün önce (19 Temmuz'da) neden? HDP'nin sırtını, PKK ya ve Suriye kolu PYD-YPG'ye dayadığını söyledi. Bu bir şekilde ‘bizim bir kısım PKK’ tabirimizi doğrulamıyor mu?

İstanbul da ve başka kentlerimizde ki eylemlerde teröristler neden? Kızıl renkli maskeler ve başlıklar tercih etti. PKK’nın renkleri başka değil miydi?

Almanya neden? 42 uçak dolusu Alisiz Alevi’yi, başta bölge illeri olmak üzere ülkemize gönderdi. Kim bu? Alisiz aleviler hangi Milletten? hangi Dinden?

HDPKK yönetim kadrosu ne kadar Kürt? ne kadar Müslüman? ne kadar Sünni?

Vatansever alevi ve kürt kardeşlerimiz neden bu kadar sessiz. Zulme sessiz kalmak o zulmü yapmakla eşdeğer değil mi?

Sorular sorular yazacak yer biter, ama bitmez bizim sorular şehit edilen vatansever mühendislerimiz

F-16 larımızın yazılımlarını ve füzelerini yerli hale getirerek Kandilde ki hedeflerin tam 12 den vurulmasını sağlayan ve bu uğurda şehit edilen vatansever mühendislerimizi Yasinlerle Fatihalarla anmayı sakın sakın ha unutmayın.

Şunu da asla unutmayın biz bugünlere gelebilmek için nice fidanımızı Şehit verdik de kimse ne adını, şanını bilmez. Daha nice şehitler vereceğiz kimse bilemez. Ey şanı yüce Allah’ım nasip et bizde şehit olalım.

TÜM ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN.

RABBİM BİZİ ŞEFAATLARINA ULAŞTIRIP, ONLARA LAYIK EVLAD YAPSIN.

NOT;

Bunca yaşanan olaydan sonra HDPKK bölünür. Hem de çok yakın bir zamanda bölünür. Bunu da kimse engelleyemez. Çünkü; HDPKK nın kullanım süresi doldu. Bunlar yok olmadan önceki son saldırıları.

YORUMLAR

  • 0 Yorum