Terörden En Çok Müslümanlar Zarar Görüyor
Reklam
Murat Yaman

Murat Yaman

Yorum-lu-yorum

Terörden En Çok Müslümanlar Zarar Görüyor

14 Aralık 2015 - 11:19

Dünyada terörden zarar gören ilk 10 ülkenin 7'sinde, nüfusun çoğunluğunu Müslümanlar oluşturuyor.

Yaşanan olayları derinlere inmeden çok yüzeysel olarak bile irdelediğinizde, terörden en çok Müslüman ülkelerin ve Müslümanların zararlı çıktığını görüyorsunuz.

Ekonomi ve barış enstitüsünün açıkladığı 2014 - 2015 dönemi küresel terörizm endeksi verilerinde 2014 yılında dünyada 32 bin 658 kişi terör saldırılarında öldü.

Aynı rapora göre 2014'te terör saldırıları sonucu ölümlerin yüzde 78'i Irak, Afganistan, Nijerya, Pakistan ve Suriye'de gerçekleşti.

Dünya bu katliamlara ve zulümlere, Paris saldırılarına verdiği tepkinin bir dirhemini bile vermedi.

Ortadoğu ve Afrika başta olmak üzere dünyada yaşanan tüm şiddet olaylarının ardında haçlı batılılar ve kirli hıristiyan çıkarları yatıyor.

Küresel terörizm endeksi verilerine göre, Afrika'nın en büyük petrol üreticisi olan Nijerya, 2014 - 2015'te boko haram ın terör saldırılarılarıyla, ölüm oranı artışında yüzde 300 ile birinci oldu.

Eski İngiliz sömürgesi Nijerya'da, 7 bin 512 kişi terör saldırılarında öldü. Haçlı batı her zaman ki gibi Nijerya’ya da barış, özgürlük ve demokrasi götürmek için hazırdı ve hemen katliamlara başladı.

Medeni Avrupa'nın insan hakları ve demokrasi savunucusu Fransa, yüz yıldır Afrika'daki 14 sömürgesinden her yıl 500 milyar doların üzerinde bir meblağı çalmıyor, gasp ediyor.

Fransa'da düzenlenen saldırıların ardından dünyayı ayağa kaldıran haçlı batı, aynı duyarlılığı Müslümanlara karşı hiç ama hiç göstermedi. Çünkü onların nezdinde ölen Avrupalı Hıristiyan değilse hiçbir kıymeti harbiyesi yok.

İslam dünyasında Müslümanlar ölümle kol kola geziyor. Milyonlarca Müslüman evsiz, işsiz ve geleceğe dair hiç bir umutları yok.

ABD öncülüğündeki haçlı koalisyonu 11 Eylül saldırılarını takiben 2001 yılında "terörle mücadele" maskesi altında Afganistan’ı işgal etti. Ve bugüne kadar 3,6 milyon Müslüman katledildi.

Sırf Afganistan mı ne gezer ırak Suriye, Mynmar, Çeçenistan, Mısır Libya say say bitmez, bunlar bir anda aklımıza geliverenler.

Haçlı koalisyonu, Afganistan'da yaptığı zulüm ve katliamlara bir lahza bile ara vermeden Irak’a saldırdı. Irak’ta 11 sene zarfında, Fransa'nın da için de bulunduğu haçlı koalisyonu 1.2 milyon Müslüman’ı katletti, 3,5 milyon Müslüman’ı da sakat bıraktı.

İşkence edilen, tecavüz edilen, kayıp edilen Müslümanları bu sayılara eklemiyoruz. Yalnız milyon milyon verdiğimiz rakamların her biri insan. MÜSLÜMAN YA DA HIRİSTİYAN eşrefi mahlûkat olan insan.

Filistin'in topraklarını işgal eden, masum Filistinlilerin kanını acımasızca akıtan, terörist İsrail'i başta ABD ve Fransa olmak üzere, tüm haçlı batı ülkeleri hiç çekinmeden utanmadan aleni destekliyor.

Terörist İsrail istediği zamanda ve şekilde Gazze'yi kan gölüne çevirebiliyor. Günlerce bombalayıp çoluk çocuk, kadın, yaşlı demeden binlerce Müslüman’ı katlediyor. Ölen Filistinli Müslümanlar olunca haçlı Batı'nın hiç de umurunda değil.

Suriye'de haçlı Batılılar Esad yönetimi ve muhalifler üzerinden güç oyunu oynarken, Suriye'de 300 binden fazla Müslüman öldürüldü. Milyonlarca Suriyeli vatanını terk etmek zorunda kaldı. Türkiye’ye ve komşu ülkelere sığındı. Haçlı Batı, mülteci krizi sınırlarına dayanana kadar durumdan gayet memnundu.

En fazla soykırıma uğrayan ve terör mağduru olan millet Türklerdir

Yapılan çeşitli araştırmalarda, 16. yüzyılda dünya nüfusunun 500 milyon, Türk sayısında 40 milyon civarında olduğu tespit edilmiştir. Türkler takriben dünyanın yüzde sekizini oluşturuyordu. Son yapılan araştırmalarda dünyada ise 300 milyon civarında Türk olduğu tahmin ediliyor.

Türkler doğurgan bir millet olmasına rağmen şu anda dünyanın yüzde sekizini değil, yüzde dördünü oluşturuyor.

Haçlı batılılar ve Hıristiyan teröristler Balkan savaşlarında 5.5 milyon Türkü her türlü zulüm ile katledilmiştir. Dünyada kaç millet 10 yıl içerisinde, nüfusunun yarısına yakınını kaybetmiştir.

İstiklal savaşımızdan önce Gaziantep'in nüfusu 25 bin idi. Gaziantep’in yaptığı istiklal mücadelesinde terörist Fransızların yaptığı katliamlar sonucu 8 binin üzerinde insanımız şehid oldu.

Türklükle İslamiyet adeta bir bütündür. Hala Avrupa'da ‘Türkler geliyor’ denildiği zaman ‘Müslümanlar geliyor’ diye anlaşılır ve korkulur.

İŞİN HÜLASASI; Haçlı batılılar ve Siyonistler, Müslümanların bulunduğu coğrafyalara ölüm ve zulüm yağdırıyor, Sonra da MÜSLÜMANLAR TERÖRİST oluyor. NE TUHAF DEĞİL Mİ?

YORUMLAR

  • 0 Yorum