Unutmayın Millet Uyusa da Devlet Uyumaz!
Reklam
Murat Yaman

Murat Yaman

Yorum-lu-yorum

Unutmayın Millet Uyusa da Devlet Uyumaz!

15 Temmuz 2015 - 15:09

Baykal Dışişleri konutunda ErdoğanWla bir araya geldi ve bu Cumhuriyet Halk Partisi’ni bölmekle eş anlamlıydı. Bu olaydan sonra Kılıçdaroğlu çıldırmış olmalı, çok pis oyuna geldi. Üst akıldan yediği zılgıtın haddi hesabı yoktur şimdi.

Aynı Baykal 2002’de Erdoğan’ı meclise soktu ve Türkiye’ye en büyük iyiliği yaptı. Bugün de aynı fedakârlığı yapacak ve karşılığını da olumlu ve olumsuz alacaktır. (yeni kasetlere hazırlıklı olmak lazım)

Baykal’ın partiden ayrılıp Chp’yi böleceği, Erdoğan’ında bunu gördüğü ve Kılıçdaroğlu yerine Baykal’ı saraya çağırdığı fısıltı gazetelerinde manşete çekiliyor.

Baykal’ın AK PARTİ’nin kuracağı azınlık hükümetini, CHP’den ayıracağı en az 20 kişilik grupla, dışarıdan destekleme ihtimali kulislerde konuşulmaya başlanıldı bile. İşaret fişeği de Meclis Başkanlığıdır, deniliyor.

Bahçeli hiç adeti olmadığı halde twitterdan romantik mesajlar atıyor, ya da attırıyorlar. Milliyetçi Muhafazakar seçmen nasıl bir hata ettiğini ve oyuna geldiğinin farkına varmaya başladı.

Halk koalisyonun ne olduğunu düşünmeye ve hatırlamaya başladı. Seçmen, AK PARTİ’nin kıymetini öyle ya da böyle anlayacak. AK PARTİ’den rahatsız olanlar ve şikayetlenenler yaptıkları hatayı ağır aksak da olsa anlamaya başladılar. Pişmanlıklarını utanarak da (yüzü hiç kızarmayan da yok değil) olsa belli ediyorlar.

Erdoğan basireti, feraseti ve ileri görüşlülüğü ile bir kez daha Milletini kurtarmak için azmetti. İnşaallah başarılı da olacak.

İLK YAPACAĞIMIZ İŞ TAPINAKÇILARIN KALELERİNİ BAŞLARINA YIKMAK VE İSLÂM MİLLETİNE DÜNYA HAKİMİYETİNİN KAPILARINI YENİDEN AÇMAK OLACAK!

Diye sağda solda konuşulmaya başlandı bile

UNUTMAYIN MİLLET UYUSADA DEVLET UYUMAZ!

MİLLET UNUTSADA DEVLET UNUTMAZ

DEVLET HİÇ BİR VATAN HAİNİN YAPTIĞINI ASLA YANINA BIRAKMAZ

ÖNEMLİ BİR HATIRLATMA

Osmanlı tarihine bakıldığında Kurdoğlu’nun darbesi diye bir olay yoktur ve senaryoya sonradan eklenmiştir. Diriliş dizisinde her zaman olduğu gibi bu yaşananların mesajları önceden verildi. Mesajların yerine ulaşması için Cumhurbaşkanı’nı 7 Haziran Günü dizi setini ziyaret etti. Birileri oyuna geldiklerini anladı ama iş işten geçti. Ava giderken avlandılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum