Yaşlı Avrupa devrini kapattı; BAHAR ÇOK YAKIN
Reklam
Murat Yaman

Murat Yaman

Yorum-lu-yorum

Yaşlı Avrupa devrini kapattı; BAHAR ÇOK YAKIN

11 Mart 2015 - 09:03

Asya, 18’nci yüzyıldan beri var olmadığı dünya sahnesine devasa adımlarla geri dönüyor. 1750 senesinde Asya, dünya nüfusunun ve ekonomik üretiminin yarısından fazlasının bulunduğu kıtaydı. Sanayi devriminden sonra Asya’nın dünya ekonomik üretimindeki payı beşte bire geriledi. 20’nci yüzyılın başında dünya nüfusunun sadece yüzde 5’ini barındıran ABD, tek başına dünyadaki ekonomik üretimin dörtte birini gerçekleştirmeye başladı.

Geleceğe dair öngörülerin yer aldığı Küresel Eğilimler 2025 raporunda NIC, ‘’Küresel ekonomik gücün ve refahın modern tarihte örneği görülmemiş şekilde Batı’dan Doğu’ya kaydığı’’ tespiti yaptı. Bu yaşanalar Amerika’nın küresel gücünü askeri alanda bile eritiyor.

Yeni bir dünya için dallar meyveye durdu

Asya ve Afrika yeniden dünya sahnesinde hak ettiği yeri alacaktır. Yaşlı Avrupa krizi elbet bir şekilde atlatacak, fakat çok yıpranacak çook. Asya Avrupa’yı doğurdu. Avrupa da artık küçük Asya için doğuma durdu. Biz de bu kutlu doğuma yardımcı olacağız.

Türkiye olarak kıtaların buluştuğu noktadayız ve jeopolitik olarak çok avantajlıyız. Nüfus olarak genç ve dinamik bir yapıya sahibiz. Yeni bir dünya için dallar meyveye durdu. BAHAR ÇOK YAKIN

Bölgenin ve dünyanın parlayan yıldızı Türkiye, çok ama çok yakın bir gelecekte dünyanın Dört büyük gücünden biri olacak. Son yıllar da yaşadığımız tüm bu krizler (darbe çabaları) Türkiye’nin önünü kesme çabalarıdır.

Yüzyıllık prangalarımızdan kurtuluyoruz

Devlet bizim hepimizin. Biz hepimiz bir devletiz. Biz hepimiz biriz. Biz tek bir İslam milletiyiz. Her kurum ve kuruluşuyla YEP YENİ BİR TÜRKİYEYİZ. Herkese anlayacağı her dilden bildiririz.

Yüzyıllık prangalarımızdan çok hızlı bir şekilde kurtuluyoruz. Yeni Türkiye’nin yeni adının (B. A. D.) konuşulduğu sınırların kalktığı ve anlamsızlaştığı bir dönemdeyiz. (yeni ülkelerle komşu olacağımız bir zamana ulaşacağız)

Türk milleti olarak bundan sonra terörü değil, bölünmeyi değil, küresel bir güç olan büyük Türkiye' ye yakışan konuları, KÜRESEL ADİL DÜZENİ konuşacağız. Barışı konuşacağız. Anayasa Değişikliği, Devlet Başkanlığı ve Hilafetin İhyası’ nı konuşacağız.

Ezber yapan değil ezber yaptıran yeni Türkiye

Osmanlıdan bu yana ilk defa, İslam coğrafyasın da ve bölgemiz de ortaya çıkan tüm işaretler Türkiye’nin geleceğini olumlu gösteriyor bunu Türk devleti ve milleti olarak iyi değerlendirdik. Rol alan değil rol biçen, ezber yapan değil ezber yaptıran yep yeni bir Türkiye var artık bundan sonra.

"Artık Türkiye ile ABD müttefik değil, çıkarlar örtüşmüyor, Türkiye belki de yüzyıl sonra kendi yolunu çiziyor" Eski CIA elemanı (Pensilvanya’nın büyük abisi) Graham Fuller

Yeni Türkiye’nin 2023 ve 2071 yıllarına uzanan planları ve projeleri var. Eski Türkiye’nin 6 ay sonrası için planlar yapacak mecali olmazdı. En uzun vadeli planlar bir aylıktı. En önemli Projeleri sadece iktidarda kalmaktı.

Küresel güç olmanın olmazsa olmazları tek tek yerine getiriliyor

Yeni çıkan MİT kanunu ile istihbarat yeteneği açısından TÜRKİYE dünyada 5.sıradan 3. Sıraya yükselmiştir. Ve bunu istemeyen yerli ve yabancı güçler bu yapılanmaya sürekli karşı çıkmaktadırlar. (ABD-ÇİN-TÜRKİYE) toplam personel sayısı 120 bine çıkarılacak.

MİT tarihinde ilk kez İnternet sayfasında kariyer bölümü açıldı. Türkiye’nin tüm istihbarat çalışmaları bundan böyle tek elden gerçekleştirilecek. Birçok ara istihbarat istasyonu kapatılacak. MİT daha denetlenebilir, daha şeffaf bir yapıya kavuşacak. Artık dış istihbarata daha fazla ağırlık verilecek(ayrılan kaynak ve personel bunun en iyi göstergesidir).

Türkiye’yi tehdit eden unsurlar kaynağında yok edilmeye başlandı ve bu uygulama çoğalarak devam edecek. YENİ TÜRKİYE DE hiç bir devlet kurumu içe dönük olmayacak. Hele ki MİT asla ve katha eskisi gibi olmayacak. Yeni Türkiye de istihbarat tek elden olacak.

500 km mesafeli roket yapılıyor. 250 km mesafeli roket çok başarı sonuçlar verdi. Uçak gemisi siparişi verildi yakın bir gelecekte uçak gemisine de sahip olacağız. Okyanus ötesi operasyon yapma yeteneğimizde artacak. Küresel güç olmanın olmazsa olmazları tek tek yerine getiriliyor.

Düşünün bir kere ya da hayal edin çünkü tüm güzel şeyler hayal etmekle başlar. 94 yıl önce kayıp ettiğimiz tüm değerleri geri kazanmışız, iki milyon km kare toprağa ve 250 milyon nüfusa sahip büyük Anadolu devleti yani bir dünya devi olmuşuz. 2023 de öyle büyük bir devlet kurulmuş ki haritası Osmanlıdan daha büyükmüş. Bir ucundan mısıra komşuymuşuz, mesela. Bu vatan sevdalıları için hayali bile bir başka güzel. Düşmanlarımız için ise hayali dahi kahırlarından çatlamalarına yeter. HAMMADUN

NOT: AYM ve Yargıtay da ki seçimler büyük bir değişim ve gelişime sebep olmuştur. Bu seçimler zincirleme olarak pek çok yenilenmeye de taban oluşturacaktır. Milletimize hayırlı olsun. ÇOK DAHA BÜYÜK DEĞİŞİMLERE HAZIRLIKLI OLUN.

YENİ TÜRKİYEDE ARTIK HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK. BU BÖYLE BİLİNE.

Batılıların Birbirine Yaptığı Katliamlar:

Almanların 2.Dünya Savaşı’nda Yahudiler Dışındaki Katliamları;

Dünyanın en gözü dönmüş milletlerinden olan Almanlar 2.Dünya Savaşı sırasında;

-Yaklaşık 3 milyon Sovyet savaş mahkûmunu,

- 2 milyon etnik Polonyalıyı

- 1,5 milyon civarında Rumen’i

- 200 bin özürlü, politik ve dini muhalifleri

- 15 bin homoseksüeli

- 5.000 Yehova Şahidi'ni öldürdü

Yahudiler ile birlikte katliam rakamı 17 milyona ulaşmıştır. Bazı araştırmacılara göre bu rakam 21 milyonu bulmaktadır.

21 MİLYON İNSAN KATLEDEN VAHŞİLER İNSAN OLABİLİRMİ. BENİM ASİL MİLLETİME İNSANLIK DERSİ VEREBİLİRMİ.

YORUMLAR

  • 0 Yorum