Yeter artık ey Müslüman ne zaman uyanacaksın bu gaflet uykusundan
Reklam
Murat Yaman

Murat Yaman

Yorum-lu-yorum

Yeter artık ey Müslüman ne zaman uyanacaksın bu gaflet uykusundan

09 Eylül 2015 - 16:51

Büyük davalar geliyor 4 bin kişilik davalar.

Tahşiye operasyonu deryada bir katre bile değil. Casusluk davaları daha çok ses getirecektir. En az 200 devlet personelinin içeri girmesi içten bile değil.

Devenin kulağıyla oyalanmayın. Deveyi gözden kaçırmayın. Hoş Amaç da bu zaten, her zaman yaptıkları gibi cambaza bak numarası çekip, Milleti dolandırmak. Ama velakin yemezler artık.

Tabanda zavallı abiler var, birde yırt dışına kaçan (300) büyük abiler. Hemen nasıl sizi bırakıp da kaçtılar. Hangi gavur illerde, hangi ecnebi ile birlikteler. Niye sizi boynu bükük bırakıp gittiler. Bunlar nasıl büyük abiler.

Bu yapılanlar kardeşlik hukukumu, kalleşlik hukukumu. Bunları onlara Siyonist ağa beyleri öğretmiş olmasın sakın. Sen hala oyunda, oynaştasın. Bir gün gelecek bu yaptıklarından utanacaksın. Yeter artık bu uyuşturulmaktan kurtulmalısın.

Uyan Artık Müslüman Kardeşim Bu Gaflet Uykusundan

İşte size Şeytani zekâ

Terör örgütünü ilk deşifre eden kişi olarak zan ettiğiniz zat, hala örgütten aylık 10.000 dolar maaş alıyor. Ta o zamanlardan bu günlere algı operasyonları yapıldı, zihinsel alt yapı hazırlandı. Muhtemel kopuşların ve itirafların önü bu şekilde alındı. Her şeyi planlayan bir üst akıl, kimin ihanet edeceğini bile.

Öylesine ihanetler yapıldı ki bu ali millete, büyük çoğunluğu milletimize hala anlatılamadı. Bizler anlatmaya utandık ama onlar yapmaya utanmadı.

Bir yıkalım da, yıkamadınız işte ne olacak

Daha, baştan mızıkçılık yapan muhalefet ile bu iş olmaz, olamaz. Ben yapmam, ben oynamam, o zaman niye seçime girdin, düzeni bozdun, kardeşim. Nasıl siyasi partilersiniz ki siz, iktidar olmak gibi bir planınız yok, hedefiniz yok.

Bir yıkalım da, yıkamadınız işte ne olacak. Ee sonra, sonrası yok. İşiniz gücünüz yıkmak, yakmak, talan etmek, hiç yok sizde yapıp etmek. Sorumsuzluğun bu kadarına da yuuh olsun, yuh be, yuh.

Kitabın ortası değil sonu şu; tüm bu gergin gelgitlerin yaşandığı siyasi satranç oyunun da belki, kısa vadeli bir koalisyon kurulacak fakat eni sonu, MHP nin dışarıdan desteklediği bir AK PARTİ azınlık hükümeti kurulacak ve bu hükümet ülkeyi erken genel seçime taşıyacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum